Meny
Meny

– Gi meg MOT!

En rocka glad-sang som ble framført av et sprudlende Ungdom med MOT-kor.

Den lokale MOT-sangen Gi meg MOT hadde verdenspremiere på under gårsdagens Mestringsdag på Stabekk VGS.

Hele Mestringsshowet var en gjennomført energiboost med topp kvalitet fra start til slutt! Her var ingenting overlatt til tilfeldighetene og det var tydelig at alle hadde øvd mye for å gi publikum en opplevelse de sent vil glemme. Og for et fantastisk herlig publikum! Snakk om å gi utøverne på scenen mestringsfølelse og positiv energi!

Konferansierene Fredrik og Elise, begge Ungdom med MOT, ønsket velkommen og introduserte numrene med glimt i øyet og ga samtidig publikum innblikk i hva MOT er. Birks band, bestående av Birk på gitar og vokal, Enrico på tangenter, Magnus på bass og Henrik på trommer, åpnet konserten med «Man hater ikke Mandag». De imponerte stort da de senere framførte låten «Time» av Pink Floyd – en krevende låt der de virkelig fikk vist fram sine musikalske evner og kvaliteter!

Det ble mye latter under konkurranseinnslaget der den nybakte rektoren Odin fikk bryne seg på tre elever fra første, andre og tredje trinn. Rektor viste at hans konkurranseinstinkt var sterkt og gikk til slutt av med seieren selv om han måtte innrømme at han hadde jukset litt;-)

Mestringsungdom Merita elsker å danse og det var nok ingen som tvilte på at hun har et talent etter å ha sett henne framføre tre dansenummer sammen med sine dansepartnere Charlotte og Iselin. Alle de tre jentene viste en danseglede og en rytmesans som mange kan misunne dem, men at det ligger hard trening bak var også tydelig. Snakk om proff framføring!

MOT-informatørene Are og Linda tok utfordringen og sang solo på siste del av MOT-sangen sammen med Ungdom med MOT-koret som avslutning på et show i MOTs ånd.

sta2

Ole Johannes Tønnesen fra UnoX stilte opp med gratis effekter på Mestringsdagen. Her sammen med en sprudlende gjeng med Ungdom med MOT.

sta4

Konferansierene Fredrik og Elise løftet showet med sin smittende humor mellom innslagene.

sta1

Birks band ga publikum en fantastisk musikalsk opplevelse med sine to låter.

sta5

Merita og Charlotte imponerte stort med sitt kompliserte dansenummer.

sta6

Publikum jublet og applauderte så taket nesten løftet seg både underveis og etter Iselin og Merita sin danseopptreden.

Les mer om Mestringsreisen her.

Vil du også ha MOT på din skole? Bli med på MOT-laget her.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging