Meny
Meny

– Gi meg MOT!

En rocka glad-sang som ble framført av et sprudlende Ungdom med MOT-kor.

Den lokale MOT-sangen Gi meg MOT hadde verdenspremiere på under gårsdagens Mestringsdag på Stabekk VGS.

Hele Mestringsshowet var en gjennomført energiboost med topp kvalitet fra start til slutt! Her var ingenting overlatt til tilfeldighetene og det var tydelig at alle hadde øvd mye for å gi publikum en opplevelse de sent vil glemme. Og for et fantastisk herlig publikum! Snakk om å gi utøverne på scenen mestringsfølelse og positiv energi!

Konferansierene Fredrik og Elise, begge Ungdom med MOT, ønsket velkommen og introduserte numrene med glimt i øyet og ga samtidig publikum innblikk i hva MOT er. Birks band, bestående av Birk på gitar og vokal, Enrico på tangenter, Magnus på bass og Henrik på trommer, åpnet konserten med «Man hater ikke Mandag». De imponerte stort da de senere framførte låten «Time» av Pink Floyd – en krevende låt der de virkelig fikk vist fram sine musikalske evner og kvaliteter!

Det ble mye latter under konkurranseinnslaget der den nybakte rektoren Odin fikk bryne seg på tre elever fra første, andre og tredje trinn. Rektor viste at hans konkurranseinstinkt var sterkt og gikk til slutt av med seieren selv om han måtte innrømme at han hadde jukset litt;-)

Mestringsungdom Merita elsker å danse og det var nok ingen som tvilte på at hun har et talent etter å ha sett henne framføre tre dansenummer sammen med sine dansepartnere Charlotte og Iselin. Alle de tre jentene viste en danseglede og en rytmesans som mange kan misunne dem, men at det ligger hard trening bak var også tydelig. Snakk om proff framføring!

MOT-informatørene Are og Linda tok utfordringen og sang solo på siste del av MOT-sangen sammen med Ungdom med MOT-koret som avslutning på et show i MOTs ånd.

sta2

Ole Johannes Tønnesen fra UnoX stilte opp med gratis effekter på Mestringsdagen. Her sammen med en sprudlende gjeng med Ungdom med MOT.

sta4

Konferansierene Fredrik og Elise løftet showet med sin smittende humor mellom innslagene.

sta1

Birks band ga publikum en fantastisk musikalsk opplevelse med sine to låter.

sta5

Merita og Charlotte imponerte stort med sitt kompliserte dansenummer.

sta6

Publikum jublet og applauderte så taket nesten løftet seg både underveis og etter Iselin og Merita sin danseopptreden.

Les mer om Mestringsreisen her.

Vil du også ha MOT på din skole? Bli med på MOT-laget her.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.