Meny
Meny

Fargerik Mestring i Sigdal

Korpset bestående av Kristin, Helle, Stina, Amalie, Sara, Ottar, Liv Kristine og Kristin imponerte med sine framføring av Lean on me og Offshove Blues.

Det ble en fargerik og minnerik Mestringsdag i Sigdal mandag 3. november.

Med billedkunst som tema fikk elevene på Prestfoss ungdomsskole utfordringen å skape noe sammen i løpet av ett par timer. Resultatet ble et fargerikt og flott mosaikkteppe som fikk hedersplass i foajéen. Der var det også satt opp en egen utstilling med flotte bilder, skulpturer og brukskunst laget av elever ved skolen: Timo, Nadja og Mestringsungdom Isabelle Crow.

I tillegg til billedkunst, fikk elevene velge å delta på andre aktiviteter som bl.a vaffelsteking, hip-hop, band, kor, drama og kung-fu. Etter en felles lunsj for alle elevene og lærerne fyltes samfunnshuset av elever, lærere, foreldre, besteforeldre og andre voksne som var invitert til Mestringsshow.

Konserten ble åpnet av rådmann og lokal MOT-leder Jens Sveaas som ønsket velkommen og holdt en kort appell om betydningen av MOT for lokalsamfunnet. Deretter tok rektor Stig over mikrofonen og framførte ei nydelig vise om Vænnskap sammen med Mats på gitar, Marianne på vokal og et kor bestående av Marte, Ina, Frida, Frida, Vebjørn, Liv Kristine, Guro, Kaja, Emilie og Amalie. Konferansierene Henriette og Sander ledet oss proft gjennom hele konserten der publikum fikk høre mange vakre og tøffe låter både fra solister og et ganske så ferskt korps med 7 jenter og en gutt.

Mestringsungdom Isabelle viste fram sine tegninger, maleri og kunstverk som en «installasjon» på scenen med musikk til. Det ble en vakker, sterk og personlig presentasjon som gjorde et dypt inntrykk på publikum. Showet ble avsluttet med MOT-sangen med Fredrik på gitar, Frida som solist og koret: Marte, Ina, Frida, Vebjørn, Liv Kristine, Guro, Kaja, Emilie og Amalie.

Tusen takk for en flott Mestringsdag i Sigdal!

sig8

Fargerikt «Mosaikkteppe» laget av alle elevene ved ungdomskolen!

sig2

Mestringsungdom Isabelle ved siden av noen av hennes tegninger og kunstverk hun har laget.

sig1

Nadja viser stolt fram sine flotte tegninger!

sig3

Henriette og Sander var glimrende som konferansierer gjennom konserten.

sig4

Rektor Stig fikk med seg både elever og lærere i sin framføring av sangen Vænnskap.

sig5

Gwendelin sang og spilte Defined av Ronan Parke.

sig9

Kristin og Kristin spilte og sang Halleluja – vakkert!

sig7

MOT-sangen med Marianne som dirigent!

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging