Meny
Meny

Fargerik Mestring i Sigdal

Korpset bestående av Kristin, Helle, Stina, Amalie, Sara, Ottar, Liv Kristine og Kristin imponerte med sine framføring av Lean on me og Offshove Blues.

Det ble en fargerik og minnerik Mestringsdag i Sigdal mandag 3. november.

Med billedkunst som tema fikk elevene på Prestfoss ungdomsskole utfordringen å skape noe sammen i løpet av ett par timer. Resultatet ble et fargerikt og flott mosaikkteppe som fikk hedersplass i foajéen. Der var det også satt opp en egen utstilling med flotte bilder, skulpturer og brukskunst laget av elever ved skolen: Timo, Nadja og Mestringsungdom Isabelle Crow.

I tillegg til billedkunst, fikk elevene velge å delta på andre aktiviteter som bl.a vaffelsteking, hip-hop, band, kor, drama og kung-fu. Etter en felles lunsj for alle elevene og lærerne fyltes samfunnshuset av elever, lærere, foreldre, besteforeldre og andre voksne som var invitert til Mestringsshow.

Konserten ble åpnet av rådmann og lokal MOT-leder Jens Sveaas som ønsket velkommen og holdt en kort appell om betydningen av MOT for lokalsamfunnet. Deretter tok rektor Stig over mikrofonen og framførte ei nydelig vise om Vænnskap sammen med Mats på gitar, Marianne på vokal og et kor bestående av Marte, Ina, Frida, Frida, Vebjørn, Liv Kristine, Guro, Kaja, Emilie og Amalie. Konferansierene Henriette og Sander ledet oss proft gjennom hele konserten der publikum fikk høre mange vakre og tøffe låter både fra solister og et ganske så ferskt korps med 7 jenter og en gutt.

Mestringsungdom Isabelle viste fram sine tegninger, maleri og kunstverk som en «installasjon» på scenen med musikk til. Det ble en vakker, sterk og personlig presentasjon som gjorde et dypt inntrykk på publikum. Showet ble avsluttet med MOT-sangen med Fredrik på gitar, Frida som solist og koret: Marte, Ina, Frida, Vebjørn, Liv Kristine, Guro, Kaja, Emilie og Amalie.

Tusen takk for en flott Mestringsdag i Sigdal!

sig8

Fargerikt «Mosaikkteppe» laget av alle elevene ved ungdomskolen!

sig2

Mestringsungdom Isabelle ved siden av noen av hennes tegninger og kunstverk hun har laget.

sig1

Nadja viser stolt fram sine flotte tegninger!

sig3

Henriette og Sander var glimrende som konferansierer gjennom konserten.

sig4

Rektor Stig fikk med seg både elever og lærere i sin framføring av sangen Vænnskap.

sig5

Gwendelin sang og spilte Defined av Ronan Parke.

sig9

Kristin og Kristin spilte og sang Halleluja – vakkert!

sig7

MOT-sangen med Marianne som dirigent!

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.