Meny
Meny

– En unik mulighet til å støtte MOT

MOTs leder Atle Vårvik og Administrerende direktør i Reitan Convenience Magnus Reitan oppfordrer alle til å vaske bilen sin på fredag.

På fredag kan du få en helt ren bil samtidig som du støtter MOT – når Shell/7-Eleven skal sette verdensrekord i bilvask.

For å bli verdensrekordholdere må man slå rekorden som ble satt i Australia og New Zealand den. 27. oktober 2012 på 89 Repco-stasjoner. Rekorden er 6277 bilvask på 8 timer. Klarer man 6278 bilvask slås rekorden, det vil si at det må vaskes 75 biler per stasjon i snitt i løpet av 8 timer. For hver gjennomførte bilvask gis det kr. 25,- til MOT – og greier man rekorden dobler vår samarbeidspartner beløpet til 50 kr. Totalt kan dette gi over 300.000 kr til MOT på fredag!

Hva kan DU gjøre?

I tidsrommet mellom kl 11:00 til 19:00 kan du vaske bilen din gratis på alle Shell/7-Eleven-stasjoner over hele landet. Det er altså helt GRATIS, og du støtter MOT i samme slengen. Bedre blir det ikke.

– Reitan Convenience og Shell/7-Eleven er en helt unik samarbeidspartner. Gjennom dette rekordforsøket får vi inn viktige midler til MOTs arbeid, og vi får profilert oss i lokalaviser landet over. Dette er virkelig stort å være med på, og vi har egentlig bare en enkel oppfordring til alle som er glad i MOT: Vask bilen din på fredag, sier kommunikasjonssjef i MOT, Bård Flaarønning.

Les mer hos 7-Eleven.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging