Meny
Meny

El Fakiri: – Gjør meg glad og stolt

Hassan El Fakiri er første spiller ut i presentasjonen av årets nominerte til MOT-prisen. Den lojale midtbanespilleren er nominert for tredje år på rad.

Foto: Scanpix.

Hassan El Fakiri er spillende hjelpetrener på Brann, og er for tredje år på rad nominert av sin klubb til MOT-prisen.

– Gjør meg glad og stolt

– MOT står opp for gode verdier med ønske om at norske fotballspillere skal være gode forbilder. Det at jeg er nominert til MOT prisen er en tillitserklæring som gjør meg glad og stolt, sier Hassan El Fakiri.

– Forbilder er noen man ser opp til, fordi de står for noe som du selv ønsker å strekke deg mot. Jeg hadde flere gode forbilder som ung og det har nok bidratt til mye av det jeg har oppnådd, sier Brann-spilleren.

– Mot for meg er å gjøre gode prioriteringer, være seg selv og hele tiden strekke seg etter å bli bedre. Vi gjør alle feil valg av og til, men man trenger ikke å gjøre samme feil to ganger. Jeg har levd etter regelen at jeg må gjøre det jeg elsker for å lykkes. Så mot er også å si nei til en del ting, for når man sier nei til noe så sier man samtidig ja til noe annet.

Dette sier klubben i sin nominasjon:

Hassan er og utøver alle kriteriene til MOT-prisen hver dag, og med den største selvfølgelighet. Med mange ungdommer på laget setter han standarden for fremtidens Brannspillere både på og utenfor banen. Han er en rollemodell for alle som jobber i klubben og som bryr seg om Brann. Han stiller alltid opp og besøker blant annet skoler for å snakke om mobbing, MOT og gode holdninger. Han elsker fotball og har de siste årene tatt trenerutdanning ved siden av å være spiller. Han er alltid offensiv og målrettet. Og lever hver dag etter våre verdier: Ærlig, målrettet, offensiv og bry oss.

Hvert år deles «MOT-prisen» ut på NISOs «Årets spiller»-kåring. Prisen går til den tippeligaspilleren som viser MOT og bryr seg om andre – og vinneren  stemmes frem av spillerne selv. Vinneren annonserer på NISOs «Årets spiller»-kåring den 23.november.

Årets nominasjoner fra tippeligaklubbene som samarbeider med MOT er klare, og lista ser sånn ut:

Jonas Svensson, nominert av Rosenborg BK

Erling Knudtzon, nominert av Lillestrøm SK

Hassan El Fakiri, nominert av SK Brann

Petter Orry Larsen, nominert av Aalesunds FK

Bjørn Inge Utvik, nominert av Sogndal  Fotball

Jon Inge Høiland, nominert av Stabæ

Ørjan Nyland, nominert av Molde FK

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging