Meny
Meny

Cupfinalefest i Oslo

Molde FK sørget for «The Double» da de vant helgas cupfinale i tillegg til at de ble seriemestere. Som en av Molde FKs samarbeidspartnere ladet MOT opp til finalen på Youngstorget fredag og lørdag.

Det viktigste først; Gratulerer Molde FK med seriegull og cupgull. Et lag som er viktige forbilder for ungdom rundt om i hele landet, og som tar dette ansvaret på alvor.

Fredag og lørdag samlet klubben sine samarbeidspartnere på Youngstorget i Oslo til en standgate utenfor Cupfinaleteltet. MOT  var tilstede med 8 ungdommer og ansatte. Målet vårt var å samle flest mulig drømmer, gode tips mot mobbing og skape aktivitet for tilreisende supportere og andre som tok turen til Youngstorget.

Etter den siste tids mediesaker om mobbing er det et tydelig engasjement i det norske folk angående dette, og det var mange som kom innom og delte sine historier om mobbing og hvordan de hadde taklet det. MOT har tro på å bygge kulturer hvor folk bryr seg om hverandre og tør å si fra om mobbing. I den jobben er forbildene som spiller på MFK viktige rollemodeller på hvordan man kan bygge hverandre opp.

Under følger noen bilder fra helga:

IMG_1316

Ungdom fra Flesberg og Modum møtte smilende alle som stakk innom MOT-teltet; Kenneth, Astrid, Stine , Åsne, Janne, Hanna og Vivi. Gine fra Flesberg var ikke med på bildet.

IMG_1314M

MOT-ambassadør Torstein Snekvik og gitarist på MOT-turneen Kristoffer Finnanger Lysgård, som opptrådte under «Den blå timen» i MFKs cupfinaletelt, stakk innom MOT-teltet.

IMG_1309

Idoldeltaker Jørn Trollebø Kvalheim tok også turen innom etter sin opptreden i cupfinaleteltet. Jørn skrev også ned sitt beste tips mot mobbing og hva han drømmer om; «å kunne røre folk med musikk».

IMG_1306

Ivrige MFK-supportere hadde mange gode tips mot mobbing. Det enkle kan ofte være det beste; «Ta vare på hverandre» var et av tipsene som ble skrevet ned.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging