Meny
Meny

Tillit var stikkordet

«Hva var målet med teamet? Hvilke egenskaper skulle teamet ha? Det første ordet som dukket opp på listen var «tillit». Allerede etter noen få dager skjønte jeg at det var helt avgjørende at de som skulle jobbe med denne saken sammen, måtte ha 100 % tillit til hverandre. Det går ikke an å ha løse kanoner på dekk. Det er uakseptabelt å komme med uttalelser i pressen som ikke er diskutert og klarert internt, slik at mediene får anledning til å skape og forsterke konflikter mellom medlemmene i teamet. Vi kan ikke ha noen som jobber med en annen agenda enn teamets agenda. Tillit er alfa og omega.»

Utdrag fra boka til Geir Lippestad

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Politidirektoratet