Meny
Meny

Talentfulle jenter skapte magi

Tre spente jenter deltok på første del av Mestringsreisen denne uka, og det ble mange magiske øyeblikk.

Rebecca, Liv Åsne og Jasmin framførte MOT-sangen med BT på piano og fikk med seg alle tilhørerne med på allsang!

Mandag til tirsdag denne uka var det Utviklingssamling for Mestringsungdom på MOT-camp. Der deltok tre herlige jenter: Rebecca og Jasmin fra Haugaland vgs og Liv Åsne fra Nore og Uvdal. Ingen av dem kjente hverandre fra før og spenningen var til å ta og føle på da de ankom MOT-camp mandag formiddag. Det tok allikevel ikke lang tid før de hadde funnet tonen praktisk talt, gjennom felles interesse for sang og musikk.

I løpet av et knapt døgn sammen hadde de knyttet bånd og øvd inn et lite repertoar til minikonserten, som alle Utviklingssamlingene avsluttes med før hjemreise på dag to. Modige som de er, inviterte de alle som kunne, både frivillige og ansatte på MOT-camp til å overvære konserten. Noe de frammøtte ikke angret ett sekund på at de takket ja til! Snakk om å skape magi og gi oss alle en hårreisende vakker opplevelse!

Nå gleder vi oss bare til å komme ut til deres nærmiljø på Mestringsdagen og få høre mer av dem!

ut3

Rebecca, Liv Åsne og Jasmin overbeviste oss alle om deres talent innenfor sang! Med sin egen tolkning av «When I Was Your Man» av Bruno Mars, framførte de sangen som om de hadde sunget sammen mange ganger før! 

ut2

Publikum koser seg stort under minikonserten!

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet