Meny
Meny

Snakker MED – og ikke OM!

I dag hadde jeg den glede av å delta i møte sammen Chand og Tore Sandnes (ansvarlig for MOT-artistene/ambassadørene). Jeg er dypt imponert over Chand, og han er svært inspirerende. Han tilhører en elite i forhold til det å være dedikert, oppriktig, ekte og by på seg selv. Chand viser stor respekt gjennom å snakke MED og ikke OM. Du vet hvor du har Chand. Det har jeg også fått erfare etter flere år med MOT-turneen. Chand har sammen med MOT turnert over det hele land også i 2014, og han har gitt ungdom påfyll av mot og livsglede og tro på å forfølge sine drømmer. I går var både Tore, Chand og jeg fornøyde med signering av ny ambassadør-avtale. MOT + Chand = Sant

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet