Meny
Meny

Skaper mye for lite

I dag har vi hatt styremøte i København for MOT Danmark. Du verden så imponert jeg er over MOT DK. Styremedlemmene Elo og Ann-Mette er kloke, og de er inspirerende for administrasjonen. Og administrasjonen består av Mark og Stina. Disse to har et tempo, mulighetsfokus, ungdommelighet og et driftshode som er helt rått. De startet for fullt i sine roller ved årsskiftet. På under ett år har de inngått avtale med over 20 skoler, etablert samarbeid med flere næringslivsbedrifter og fått med flere av Danmarks mest profilerte mennesker innen idrett, musikk og næringsliv som ambassadører. De tenker moderne, og tar nå initiativ også til en konferanse som de har kalt «Fremtidens Danmark» hvor de får flere kjente mennesker med som foredragsholdere, både næringslivsledere, artister og idrettsutøvere. Målgruppen er bedriftsledere og andre ledere. På denne måten styrker de sitt nettverk og muligheter for å inngå nye partneravtaler, både i skole, kommuner og næringsliv. De jobber smart og hardt. Og det blir det jaggu resultater av. Respekt for MOT Danmark!

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet