Meny
Meny

– Reflekterte ungdommer med glimt i øyet!

Mandag og tirsdag denne uka ble 19 ferske Ungdom med MOT skolert fra Hemne, Hitra og Frøya videregående skoler.

Det var 19 spente ungdommer som møttes på klubbhuset i Hemne for en innholdsrik to-dagers skolering, med overnatting på Hemne videregående skole. Det var første gang alle tre skolene samarbeidet om en felles skolering og alle var enige om at det ble en suksess. Ungdommene viste stort engasjement og diskuterte ivrig rundt temaene for dagen. Utover ettermiddagen og kvelden ble det blant annet teamøvelser, matlaging og underholdning. Fotballkampen mellom A-lagene til KIL/Hemne og Hitra var også på programmet, hvor UMM Endre og Thomas fra Hitra spilte kampen og MOT-informatør Ola var trener. Resten av UMM-gjengen stilte selvsagt som høylytt heiagjeng i to forskjellige leire. Kampen endte tilslutt 3-4 til Hitra etter at UMM Endre avgjorde minutter før slutt.

– Jeg er så imponert over ungdommene fra disse tre skolene. Engasjerte og reflekterte ungdommer med glimt i øyet! Dette er ungdommer som uten tvil blir fantastiske rollemodeller og kulturbyggere på skolen sin og i lokalsamfunnet. Det har vært en utrolig herlig opplevelse å være sammen med denne gjengen i to dager, sier Sverre Ræder i MOT.

IMG_0469

Gjengen tok utfordrende øvelser på strak arm.

 

IMG_0451

UMM Thomas prøver å treffe innertieren. Skoleringa ble i alle fall en innertier.

 

IMG_0545

MOT-informatør Kjersti og UMM Tarjei bidro til den fantastiske gode stemninga under skoleringen.

 

Vi ønsker de nye Ungdom med MOT velkommen på laget!

Fra Hemne videregående skole: Sara, Amalie, Mari, Vegard, Johanne, Guro, Anne Marte og Hanne.

Fra Hitra videregående skole: Trine, Tuva, Jonathan, Endre, Gunhild, Tarjei og Thomas.

Fra Frøya videregående skole: Frida Elise, Amanda, Beatrice og Arja.

 

Vil du vite mer om Ungdom med MOT? Klikk her

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet