Meny
Meny

– MOTs spydspisser

– MOT-informatørene er MOTs spydspisser. Forrige uke ble 35 nye medarbeidere skolert på MOT-Camp utenfor Trondheim.

Forrige uke ble 35 nye MOT-medarbeidere skolert på MOT-camp på Gråkallen utenfor Trondheim. MOT-informatørene er de som driver MOTs holdningsskapende arbeid i skolene, og de gjennomfører skolebesøk i løpet av årene på ungdomsskolen og på VGS. I tillegg er de med på å arrangere kulturbyggingsaktiviteter på skolen og i lokalsamfunnet.

sko2

MOTs spydspisser

–          MOT-informatørene er spydspissene i MOTs sitt forebyggende arbeid. De skal trene ungdom i å vise mot til å bry seg, mot til å si nei og ha mot til å leve. Derfor vil vi ha voksne som tar ungdom på alvor og som selv viser mot. De som blir MOT-informatører kan virkelig utgjøre en forskjell i ungdoms liv, sier kommunikasjonssjef i MOT, Bård Flaarønning.

Verktøy for kulturendring

–          I løpet av disse fire dagene har deltakerne fått innføring i MOT og hva deres arbeid på skolene skal gå ut på. De har fått pedagogiske verktøy de kan bruke i klasserommet med ungdommene, og for kulturendring på deres skole. Vi ønsker MOT-informatørene og alle som jobber med MOT over hele landet lykke til, sier Flaarønning.

sko3

Skoleringens deltakere var:

Karina Iversen, Tord B. Mathisen, Jens Petter Kjøll, Lisbeth Bergum, Solveig Brattbakk, Cecilie Marie Ramsøskar, Alisa Andersen, Reidulf Wormdal, Wenche Nygård, Lene Kristin Solsvik, Eva Trondsen, Mette Abrahamsen, Margrethe Eide, Daniel Andreas Knoop, Truls-Ola Aashagen, Øyvind Feste, Anne Marthe Kvale, Hilde Inger Enerstvedt, Ane Sofie Sørdal, Hans Erik Stenseth, Johan Ludvik Lund, Per Erik Skjelbreid, Reidar Marø. Camilla Lerberg, Jon Brønstad, Kristoffer Reiso, Trine Ulla, Kenneth Trasti-Smedstad, Ragnvald Kjuus, Stian Siksjø, Jostein Drange, Margaret Puntervold, Guri Solem Bolgen og Henrik  Sander.

Har din skole også lyst å være med på MOT-laget? Ta kontakt med oss her.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet