Meny
Meny

Mot alle odds

I 1995 ga vi overskuddspengene av kalenderprosjektet til Solliakollektivet. Der traff jeg en kar, som den gang var 32 år gammel. Han hadde vært rusfri i 6 måneder. Eriks oppvekst har vært veldig tøff, og han har hatt mange av sine år i fengsel. Møtet med Erik den april-dagen ble starten på et vennskap som snart er 20 år gammelt. Han har vært en inspirasjonskilde og mentor for MOT og meg i disse årene. Men Eriks livsreise fra 1995 og frem til i dag har heller ikke bare vært enkel og rosenrød. Det har vært mange trøkker og motbakker. Men tiden fra 2010 og frem til i dag har kanskje vært Eriks beste år. Det var ekstra magisk å spise middag med han og hans kjæreste på Hamar sist lørdags kveld. Da kunne de fortelle at de nå skal gifte seg. Jeg ser frem til lørdag 29. november. 51 år gammel er Erik. Aldri har han vært mer lykkelig. Aldri har han hatt mer orden på livet sitt. Respekt for Erik!

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet