Meny
Meny

Mestringsdag til tjue i stil på Høylandet

Både ungdommene på scenen og blant publikum var svært delaktige da en minnerik og svært imponerende dag gikk av stabelen i «Revybygda» tirsdag 14. oktober.

Dagen startet med aktivitetsdag blant alle elevene ved barne- og ungdomsskolen, der de utfoldet seg i morsomme og kreative samarbeidsøvelser, som blant annet hinderløype, «edderkoppnettet» og «fallskjermøvelsen», før selve Mestringskonserten ble gjennomført.

I konserten sto Mestringsungdom Victoria Foosnæs i spissen, og hun fremførte en nydelig versjon av Keanes «Somewhere Only We Know», sammen med Karianne på gitar og Emma Regine på piano. Victoria har vært igjennom en enestående reise, og det var en fantastisk opplevelse å høre henne «lande» på en slik måte.

Dette var imidlertid langt fra det eneste vi fikk oppleve, på en dag som hadde stort spenn og høy kvalitet i de ulike kulturelle innslagene. Å plukke ut høydepunkter er derfor ikke enkelt, men av alt vi fikk oppleve, var det, foruten Victorias sang, spesielt imponerende med Signalbærer Theas sterke appell, Boybanddansen og Gina og Gretes sketsj om «Presten og tolken».

Sistnevnte en opplevelse helt utenom det vanlige, om den engelske presten med en heller dårlig norsk tolk, som fikk alle i salen, fra de yngste til de voksne, til å falle av stolen i latter. Gjennom hele showet lagde for øvrig publikum en stemning med beundring og jubel, der det ble trygt og godt for alle som skulle prestere på scenen i ulike numre. I tillegg gjorde Sagvik Lys og Lyd alt sammen stemningsfullt og profesjonelt, slik at helheten ble optimal.

Høylandet viste med sin Mestringsdag hvorfor kommunen er hele Norges revybygd – og vi fikk i høyeste grad erfare alle de positive kvalitetene hos det fantastiske lokalsamfunnet med MOT i hjertet!

mestring_hoy4

Ingrid sang og spilte «Believe» på en vakker måte!

mestring_hoy5

Mestringsungdom Victoria med en fantastisk versjon av Keanes «Somewhere Only We Know», sammen med Karianne og Emma Regine på henholdsvis gitar og piano. 

mestring_hoy10

Gina og Grethe med sin meget gode sketsj om «Presten og tolken» skapte stor stemning i salen!

mestring_hoy11

Signalbærer Thea Martine Iversen hadde en utrolig god appell om det å ha MOT. 

mestring_hoy2

Ungdom med MOT var knallgode konferansierer.

mestring_hoy8

Boybanddansen imponerte alle i salen med energi, snert og elegant humor.

mestring_hoy7

Kristine fremførte «Stille natt», men med ny, egenkomponert og humoristisk tekst, sammen med Kjerstin som akkompagnerte på piano. Superbra!

Har du også lyst å bli en MOT-skole? Bli med på MOT-laget her.

Lær mer om Mestringsreisen her.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet