Meny
Meny

Herlig Mestringsdag i Grong

Mestringsungdom Gabriel imponerte i det som ble en herlig Mestringsdag i Trøndelag.

Mestringsdagen i Grong onsdag 15. oktober ble høytidelig åpnet med en minikonsert i klubbhuset for alle elevene på ungdomstrinnet fra Grong barne- og ungdomsskole. Der tok mestringsungdom Gabriel Bostad Elverum for første gang steget opp på scenen og imponerte tydelig sine medelever og lærere med sitt gitarspill!

Maren Andrine og Ingrid satte stemningen da de åpnet minikonserten med en vakker framføring av MOT-sangen. Gabriel overtok scenen og overrasket nok mange med sine gitarferdigheter da han sammen med bassist Kristian, framførte en låt av Red Hot Chili Pepper. Gabriel er ikke bare teknisk meget god på gitar, men han evner å formidle musikken han spiller slik at det treffer publikum og suger dem til seg. Det er ingen tvil om at Gabriel har et stort talent og setter sin egen signatur på sangene han covrer. Vi blir derfor ikke overrasket om vi får høre mer av han i tiden framover!

Mestringsdagen i Grong fortsatte på Grong barne- og ungdomsskole med et spennende og interessant foredrag om Trønderrockens historie av Martin Hågensen og Thomas Brøndbo. Etter foredraget ble elevene ved ungdomstrinnet utfordret gjennom ulike aktiviteter rundt omkring på skolen, der de blant annet fikk prøve seg på Menneskeknuten, Trygt til hamn, Finn din type, Lavadammen, Marshmallowtårn og Bli kjent. Her handlet det om å utfordre sine egne grenser, skape tillit, samarbeide, tørre å «dumme» seg ut og selvsagt oppleve mestring.

En flott dag i Grong der den positive energien smittet over på oss alle sammen.

grong2

MOT-sangen ble nydelig sunget av Maren Andrine og Ingrid.

grong1

Gabriel og Kristian ga publikum gåsehudopplevelse med sin framføring av en Red Hot chili pepper-låt.

grong5

Her loses «båten» trygt i havn gjennom «holmer» og «skjær».

grong3

En knute av mennesker er ikke alltid enkelt å løse opp!

grong4

I skolens personalrom oppfordres de ansatte til å skryte offentlig av seg selv eller andre. Vi sender gjerne denne oppfordringen videre til andre skoler og personalrom.

grong6

Herlig MOT-vegg!

Vil du lære mer om Mestringsreisen? Sjekk her.

Vil du også ha MOT på din skole? Bli med på MOT-laget her.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet