Meny
Meny

Herlig Mestringsdag i Grong

Mestringsungdom Gabriel imponerte i det som ble en herlig Mestringsdag i Trøndelag.

Mestringsdagen i Grong onsdag 15. oktober ble høytidelig åpnet med en minikonsert i klubbhuset for alle elevene på ungdomstrinnet fra Grong barne- og ungdomsskole. Der tok mestringsungdom Gabriel Bostad Elverum for første gang steget opp på scenen og imponerte tydelig sine medelever og lærere med sitt gitarspill!

Maren Andrine og Ingrid satte stemningen da de åpnet minikonserten med en vakker framføring av MOT-sangen. Gabriel overtok scenen og overrasket nok mange med sine gitarferdigheter da han sammen med bassist Kristian, framførte en låt av Red Hot Chili Pepper. Gabriel er ikke bare teknisk meget god på gitar, men han evner å formidle musikken han spiller slik at det treffer publikum og suger dem til seg. Det er ingen tvil om at Gabriel har et stort talent og setter sin egen signatur på sangene han covrer. Vi blir derfor ikke overrasket om vi får høre mer av han i tiden framover!

Mestringsdagen i Grong fortsatte på Grong barne- og ungdomsskole med et spennende og interessant foredrag om Trønderrockens historie av Martin Hågensen og Thomas Brøndbo. Etter foredraget ble elevene ved ungdomstrinnet utfordret gjennom ulike aktiviteter rundt omkring på skolen, der de blant annet fikk prøve seg på Menneskeknuten, Trygt til hamn, Finn din type, Lavadammen, Marshmallowtårn og Bli kjent. Her handlet det om å utfordre sine egne grenser, skape tillit, samarbeide, tørre å «dumme» seg ut og selvsagt oppleve mestring.

En flott dag i Grong der den positive energien smittet over på oss alle sammen.

grong2

MOT-sangen ble nydelig sunget av Maren Andrine og Ingrid.

grong1

Gabriel og Kristian ga publikum gåsehudopplevelse med sin framføring av en Red Hot chili pepper-låt.

grong5

Her loses «båten» trygt i havn gjennom «holmer» og «skjær».

grong3

En knute av mennesker er ikke alltid enkelt å løse opp!

grong4

I skolens personalrom oppfordres de ansatte til å skryte offentlig av seg selv eller andre. Vi sender gjerne denne oppfordringen videre til andre skoler og personalrom.

grong6

Herlig MOT-vegg!

Vil du lære mer om Mestringsreisen? Sjekk her.

Vil du også ha MOT på din skole? Bli med på MOT-laget her.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.