Meny
Meny

Glimrende Mestringsdag i Fosnes

For en dag – og for et sted! Det ble en fantastisk opplevelse da Mestringsreisen kom til Fosnes mandag 13. oktober.

Ungdommene strålte fra start til slutt da Mestringsreisen kom på besøk til Jøa skole 13. oktober. Mestringsdagen i Fosnes viste seg å bli en stor suksess, der høydepunktet var Mestringsshowet, med flere av skolens elever i en rekke flotte sceneinnslag. I spissen sto Mestringsungdom Bjørg Elisa Leithe Hugås, som viste stålkontroll og mye MOT med sine opptredener.

Showet startet med at dagens to dyktige konferansierer, Ruth Emilie og Jonas, ønsket velkommen, før «MOT-sangen» ble fremført, med nevnte Bjørg Elisa som solist. Konferansierene, som også er Ungdom med MOT, ledet oss deretter elegant igjennom resten av innslagene, samtidig som publikum spilte på lag med de som opptrådte og laget en fin ramme rundt konserten.

Vi fikk se Sofie og Mona fremføre Stings «Fields of Gold», Mona med «Mean» av Taylor Swift, samt Bjørg Elisa, Robin og Sofie med «The Rose». Alle sammen flotte fremførelser på hvert sitt vis. Vi fikk også se en imponerende drilloppvisning av Jasmin og Kine, mens storbandet «Network Society» fremførte «Maps» på en solid måte.
Til slutt sang Bjørg Elisa «Chasing Pavements», og toppet med det den flotte Mestringsdagen i Fosnes, som vi sent vil glemme.

PS: Da vi fra MOT sentralt ikke rakk ferga over til Jøa på morgenen, kom en av lærerne ved skolen, Brynjar, og hentet oss med sin privatbåt, slik at vi fikk med oss hele dagen på øya. Snakk om service – dette sier noe om den positive og mulighetsfokuserte kulturen som vi opplevde i Fosnes denne dagen!

fosnes_motsangen

«MOT-sangen» fremført på mesterlig vis av Bjørg Elisa, bandet og koret.

fosnes_maps

«Network Society», bestående av Ruth Emilie (vokal), Petter (bass), Robin (piano), Benjamin (trommer) og Jonas, Frida og Hanne (gitar), fremførte «Maps» på en utrolig imponerende måte.

fosnes_soifeogmona

Sofie og  Mona fremførte «Fields of Gold» av Sting på en vakker måte.

fosnes_konferansierer

De to dyktige konferansierene Ruth Emilie og Jonas bergtok publikum med sitt gode humør og utstråling.

fosnes_bjørg_therose

Ikke bare sang Bjørg Elisa; hun spilte piano vakkert også. Her sammen med Robin og Sofie, og sammen fremførte de «The Rose».

fosnes_bjørg_chasing

Bjørg Elisa avsluttet mestringskonserten og sin fenomenale mestringsreise med «Chasing pavements», til stor glede for publikum som fikk en fantastisk opplevelse!

Har du lyst på MOT til din skole? Bli med på MOT-laget her.

Vil du lese mer om Mestringsreisen? Trykk her.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.