Meny
Meny

Glimrende Mestringsdag i Fosnes

For en dag – og for et sted! Det ble en fantastisk opplevelse da Mestringsreisen kom til Fosnes mandag 13. oktober.

Ungdommene strålte fra start til slutt da Mestringsreisen kom på besøk til Jøa skole 13. oktober. Mestringsdagen i Fosnes viste seg å bli en stor suksess, der høydepunktet var Mestringsshowet, med flere av skolens elever i en rekke flotte sceneinnslag. I spissen sto Mestringsungdom Bjørg Elisa Leithe Hugås, som viste stålkontroll og mye MOT med sine opptredener.

Showet startet med at dagens to dyktige konferansierer, Ruth Emilie og Jonas, ønsket velkommen, før «MOT-sangen» ble fremført, med nevnte Bjørg Elisa som solist. Konferansierene, som også er Ungdom med MOT, ledet oss deretter elegant igjennom resten av innslagene, samtidig som publikum spilte på lag med de som opptrådte og laget en fin ramme rundt konserten.

Vi fikk se Sofie og Mona fremføre Stings «Fields of Gold», Mona med «Mean» av Taylor Swift, samt Bjørg Elisa, Robin og Sofie med «The Rose». Alle sammen flotte fremførelser på hvert sitt vis. Vi fikk også se en imponerende drilloppvisning av Jasmin og Kine, mens storbandet «Network Society» fremførte «Maps» på en solid måte.
Til slutt sang Bjørg Elisa «Chasing Pavements», og toppet med det den flotte Mestringsdagen i Fosnes, som vi sent vil glemme.

PS: Da vi fra MOT sentralt ikke rakk ferga over til Jøa på morgenen, kom en av lærerne ved skolen, Brynjar, og hentet oss med sin privatbåt, slik at vi fikk med oss hele dagen på øya. Snakk om service – dette sier noe om den positive og mulighetsfokuserte kulturen som vi opplevde i Fosnes denne dagen!

fosnes_motsangen

«MOT-sangen» fremført på mesterlig vis av Bjørg Elisa, bandet og koret.

fosnes_maps

«Network Society», bestående av Ruth Emilie (vokal), Petter (bass), Robin (piano), Benjamin (trommer) og Jonas, Frida og Hanne (gitar), fremførte «Maps» på en utrolig imponerende måte.

fosnes_soifeogmona

Sofie og  Mona fremførte «Fields of Gold» av Sting på en vakker måte.

fosnes_konferansierer

De to dyktige konferansierene Ruth Emilie og Jonas bergtok publikum med sitt gode humør og utstråling.

fosnes_bjørg_therose

Ikke bare sang Bjørg Elisa; hun spilte piano vakkert også. Her sammen med Robin og Sofie, og sammen fremførte de «The Rose».

fosnes_bjørg_chasing

Bjørg Elisa avsluttet mestringskonserten og sin fenomenale mestringsreise med «Chasing pavements», til stor glede for publikum som fikk en fantastisk opplevelse!

Har du lyst på MOT til din skole? Bli med på MOT-laget her.

Vil du lese mer om Mestringsreisen? Trykk her.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Politidirektoratet