Meny
Meny

Gladgutt som aksepterer forskjeller

I helga var jeg med som trener, sekundant og hjelper på skøyteløp i Stavanger. Med Kristian og meg var også Martin. En herlig gutt på 15 år, som har ambisjonene i orden. Han satt personlige rekorder på omtrent alt han gikk av skøyteløp i helga. Men det mest gledelige er væremåten til den gutten. Vi tre bodde på samme rom fra fredag til søndag. Fantastisk å bli kjent med en gutt som viser slik stor respekt… Takknemlig, høflig, synliggjør andre, er interessert, raus og prater positivt om andre. Jeg hørte ikke han si et negativt ord (baksnakke) noen i hele tatt den tiden vi var sammen. Og null sutring og klaging! Respekt for Martin!

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Politidirektoratet