Meny
Meny

Fitjar med på MOT-laget

MOT signerte tirsdag avtale med Fitjar kommune. Dette betyr at enda flere ungdom får oppleve MOTs effekt, når kommunen nå blir et Lokalsamfunn med MOT.

Tilstede under signeringa i Rådhuset: f.v. Ordfører Wenche Tislevoll, leder i utvalg for oppvekst og omsorg, Toralv Røen, rådmann Atle Tornes, regionleder i MOT Martin Aas, rektor Bjørn Haaland og skolesjef John Karsten Raunholm. Foto: Håkon C. Hartvedt/ Fitjarposten.

– Det å signere et nytt Lokalsamfunn med MOT er en fantastisk følelse. Dette betyr at enda flere ungdom får styrket sitt mot – og at vi kan bygge enda tryggere ungdomsmiljø også i Fitjar. Vi ønsker kommunen hjertelig velkommen på MOT-laget, og ser frem til å samarbeide med de engasjerte og bra folka som jobber med ungdom her, sier regionleder i MOT, Martin Aas.

– Jeg er glad for at vi er kommet så langt, og at vi nå kan forankre dette opplegget med underskrifter, sa ordfører Wenche Tislevoll i følge Fitjarposten, og nevner i tillegg at hun håper at dette vil være et godt tiltak mot mobbing og rus.

Få med seg hele vestlandet

– MOT blir med dette styrket på Vestlandet, men vi gir oss ikke før alle er med. Vi vil svært gjerne samarbeide med flere skoler i Bergen, og svært gjerne få med oss flere kommuner i de vestlige fylkene, sier han.

Vil din skole også bli med på MOT-laget? Ta kontakt med oss her.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging