Meny
Meny

Ett mål: hver dag med livskvalitet

«I vår familie har vi i grunnen ett mål: at alle hver dag skal ha en grei livskvalitet. Det er nemlig ingen selvfølge, noe vi ikke minst har lært av Rebekka. … Det å stå i eksistensielle situasjoner, ikke bare en gang, men mange ganger, gjør at man hele tiden må holde i fokus på det som er viktig, det som er nært og det som betyr noe. Da blir energilekkasjene til det som ikke er viktig, det man ikke kan påvirke og det man egentlig ikke bryr seg om, heller ikke så store.»

Utdrag fra boka til Geir Lippestad

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet