Meny
Meny

– Et meget stort talent

I strålende solskinn og fargerik høstdrakt ble Mestringsdagen i Namsskogan torsdag 16. oktober en innertier.

Ikke bare var det mestring som stod i fokus denne dagen, men også årets TV-aksjon «Vann forandrer alt» ble markert.

Dagen startet med aktiviteter for alle elevene ved Namsskogan barne- og ungdomsskole med mestring, samarbeid og glede som tema. Elevene ble delt inn i grupper med blandet aldersfordeling, store og små sammen og alle fikk i oppdrag å lage et lag-slagord for dagen som de presenterte under Mestringsshowet senere på dagen. Mange kreative og morsomme innslag som både hadde mestring og årets tema for TV-aksjon, vann, med i sine slagord.

Norske kvinner Sanitetsforening i Namsskogan tok ansvar for å servere lunsj bestående av ferdig påsmurte snitter, kaffe og saft, til alle sammen. Det var tydelig populært blant både lærere og elever og der en av elevene uttalte følgende: «Dette er høydepunktet i året, det å få spise ferdigsmurte snitter til lunsj!»

Hele idrettshallen ble i løpet av ettermiddagen fylt med foreldre, besteforeldre, tanter, onkler og alle som kunne krype og gå i Namsskogan. Der kunne de se på kunstutstilling, kjøpe selvlagede produkter fra elevene, se og delta på morsomme aktiviteter (som vannballongkasting på to frivillige lærere), kjøpe kaker, kaffe, pølser og brus, skrive ned noe de var spesielt stolt av og henge opp på mestringsveggen og selvsagt overvære mestringsshowet som avslutning på dagen!

Mestringsshowet ble en meget variert konsert med alt fra jenter som slo hjul foran scenen til sanginnslag og en imponerende egenkomponert gitarsolo framført av Lars Fornes Bjørgen før hele dagen og showet ble avsluttet med MOT-sangen framført av alle elevene ved skolen.

nam3

MOTs mestringsvegg der alle kunne skrive opp det de var stolt av i livet sitt.  

nam4

Norske Kvinner sanitetsforening serverte lunsjen og selvsagt får MOT-ordfører Stian Brekkvassmo servert kaffe fra en av damene.

nam1

Elise og Isabell sang «All of me» akkompagnert av Mariell på piano.

nam2

Mariell berørte oss alle med sin vakre fremføring av «Når vi deler alt» av Hilde Heltberg og Jonas Fjell.

nam8

Blyanttegningene av Annette viste at de har kunstnerspirer også i Namsskogan.

nam6

Mari på piano og Hilde på vokal imponerte med sin tolkning av «Skyfall»

nam5

Et meget stort talent både når det gjelder låtskriving og gitarferdigheter var Lars Fornes Bjørgen. Unge og gamle ble bergtatt av hans framføring av sin egen låt «The Ark».

nam7

MOT-sangen ble framført av alle elevene ved skolen. Fantastisk avslutning på en stor dag i Namsskogan!

Vil du også ha MOT på din skole? Ble med på MOT-laget her.

Ler mer om Mestringsreisen her.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Politidirektoratet