Meny
Meny

Engasjerte ungdommer i Haugesund

20 nye skolerte Ungdom med MOT på Haugaland videregående skole. For en herlig gjeng!

Det ble en veldig bra skolering på «Det gamle slakteriet» onsdag og torsdag denne uken i Haugesund. 20 ungdommer var klare for å vite mer om MOT og gjøre en forskjell for andre ungdommer på skolen. Diskusjonene gikk over en lav sko og ungdommene viste stort engasjement. MOT-informatørene Jostein og Cathrine var også tilstede under skoleringen og lot seg imponere av ungdommene. Motivasjonsfaktoren var skyhøy etter samlingen og ungdommene utalte blant annet at det å bli Ungdom med MOT og være en del av MOT-laget var som å være med på noe som er større enn seg selv og de gledet seg til å komme i gang.

– Haugaland videregående skole har jobbet godt med MOT i mange år. Det er en veldig betydningsfull skole for MOT og det har vært utrolig artig å få komme til Haugesund og skolere disse herlige ungdommene, sier Sverre Ræder i MOT.

IMG_0586

Papptallerken-øvelsen er populær.

IMG_0572

Sprudlende gjeng!

Vi ønsker de nye Ungdom med MOT velkommen på laget!

Yngve, Elin, Anja, Camilla, Julie, Kamil, Marte, Hanne, Gudiftu, Martine, Gaston, Miriam, Linn Jeanett, Kristoffer, Sandra, Maren, Kitty, Kristina, Hanne og Rebecca.

Les mer om Ungdom med MOT her.

Vil din skole også bli med på MOT-laget? Les mer her.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging