Meny
Meny

MOT Thailand

I dag ble en spesiell dag i MOTs historie. Åtte herlige MOT-mennesker fra Thailand landet på Værnes kl. 12. Det gjorde sterkt inntrykk å ta imot de smilende folka i ankomsthallen. For første gang var de i Norge. MOT har frem til i vår vært et prosjekt på tre skoler, men i mars d.å. ble lærere fra 15 nye skoler utdannet til MOT-medarbeidere Nord-Øst i Thailand. Nå ønsker Thailenderne å etablere egen organisasjon, MOT Thailand. De har allerede sett verdien av MOT-verdiene i eget land. De kan fortelle at det er svært kjærkomment at ungdommer i Thailand får styrket bevissthet og mot, både til å bry seg, leve og ikke minst til å si nei. Disse åtte Thailenderne skal delta på MOTs store samling på Rica Hell Hotell 10.-11. september, sammen med over 500 andre MOT-folk og ildsjeler. Fra scenen skal det signeres et historisk dokument, nemlig etableringen av MOT Thailand.  Det skal gjøres med kommende styreleder for MOT Thailand, Utdanningssjefen for provinsen Nong Khai (bortimot 1 million innbyggere). Det blir stort!!!

http://www.motglobal.com/

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging