Meny
Meny

MOT Sør-Afrika

I ettermiddag tok vi i mot våre MOT-kollegaer fra Sør-Afrika. Åtte personer fra Cape Town ankom Rica Hell Hotell for å delta på MOTs store samling som starter i morgen. Fire av disse utgjør styret, og i tillegg Wanda som er daglig leder. Vi hadde et to timers uformelt styremøte. Svært inspirerende å høre på dem. Ene styremedlemmet fortalte at en skole hadde miljø med utvisninger flere ganger i uken. Etter at MOT kom på skolen hadde dette endret seg totalt. Nå er det utvisning maksimum en gang pr uke.

http://www.mot.org.za/

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging