Meny
Meny

MOT Danmark

De tre siste hverdagene i denne uka ble en historisk samling gjennomført. MOT Danmark har vært i gang i godt over et halvt år, men for første gang ble egen skolering av nye lokale medarbeidere gjennomført på dansk jord. Over 40 deltagere fra 9 skoler tilhørende både Jylland, Sjælland og Fyn ble utdannet til å bli MOT-medarbeidere. De fleste deltagerne fra skolene er lærere i sin hverdag. Også rektorene deltok og viste stor engasjement og glød. Vi er imponert over hvordan MOT Danmark har bygd opp organisasjonen på kort tid. De har virkelig fokusert positivt i etableringsfasen.

http://motdanmark.dk/

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging