Meny
Meny

Mestring fra morgen til kveld i Gjemnes

Mestring sto i sentrum i Gjemnes på tirsdag, da Mestringsreisen kom på besøk.

Mestring sto i sentrum fra tidlig morgen til sen ettermiddag i Gjemnes i går. Med MOT-flagget til topps og en sprudlende gjeng med MOT-informatører og Ungdom med MOT ble Mestringsdagen en dag for alle på Batnesfjord skole. En gjeng med engasjerte lærere og elever som unnet og beundret hverandres prestasjon skapte en magisk stemning! Det var hele 11 ulike mestringsaktiviteter ute for alle elevene, der de fikk prøve seg på ting de nok sjelden eller aldri hadde gjort før. Mestringsshowet startet med Hesteoppvisning ute før alle samlet seg i samfunnshuset der stemningen ble satt med en flott framføring av MOT-sangen. En meget stolt ordfører tok i mot MOT-brua som symbol på ni års godt arbeid for å skape et varmere og tryggere samfunn i Gjemnes. Og takket for den med å si: «MOT må ikke legges ned i Gjemnes. Her skal vi kjempe for at MOT fortsatt skal være en del av kulturbyggingen og det forbyggende arbeidet i lokalsamfunnet!»

Etter et forrykende show med varierte og flotte framføringer av meget god kvalitet, ble dagen avsluttet med middag for det lokale MOT-teamet, Mestringsungdom Marcin, hans far og ordfører.

Tusen takk til Gjemnes som ga oss en fantastisk og opplevelsesrik Mestringsdag!

mestring_gjemnes3

Flott hesteoppvisning der islandshestenes fem ulike gang/sprangmønster ble vist fram. 

mestring_gjemnes7

MOT-sangen ble vakkert framført av Renate som solist med tiende trinn som kor. 

Mestring_gjemnes5

Mestringsungdom Marcin Tomasz Rompczyk spilte gitar sammen med sitt band bestående av Lars Jacob, Martinus og Nikolai. 

mestring_gjemnes6

Mari Gjemnes fikk stor applaus for hennes framføring av sangen The Warrior.

Mestring_gjemnes8

Nicolai imponerte med en fantastisk trommesolo!

mestring_Gjemnes9

Robin tok publikum med storm og sjarmerte oss alle med sin tøffe og modige framføring av «Living in a Prayer. 

Mestring_gjemnes2

Mestring_gjemnes10

Mixtrix av Eskil, Joar Anders og Ola der en trixet med ball, en med diablo og den tredje med enhjulingsykkel og turn-øvelser! 

mestring_gjemnes

Vera, Sunniva og Heidi hadde en vakker tolkning av Titanium.

Mestring_gjemnes4

Mestringsungdom Marcin avsluttet showet med en nydelig gitarsolo av «Stairways to Heaven».

Vil du ha Mestringsreisen til din skole? Bli med på MOT-laget her.

Les mer om Mestringsreisen her.

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.