Meny
Meny

Margun og Rindal tok seieren hjem

Margun Lødemel fra Stryn ble årets MOT-informatør og Rindal ble Årets Lokalsamfunn med MOT da de prestisjefylte prisene ble delt ut på MOTs Ildsjelsamling onsdag.

Margun Lødemel ble kåret til årets MOT-informatør (Beste MOT-medarbeider i Norge) på MOTs Ildsjelsamling, som organisasjonen har arrangert på Rica Hell Hotell utenfor Trondheim.

Det var MOTs leder Atle Vårvik sammen med MOTs styre som delte ut prisen til under bankettmiddagen, til stående applaus fra over 600 deltakere. Juryen består av leder i MOT, Atle Vårvik i tillegg til Marte Snorroeggen og Helene Myhre.

I juryens begrunnelse sto det følgende:

Margun har glødet for MOT og bidratt til at hundrevis for ikke å si tusenvis av ungdommer i Stryn har fått styrket motet sitt og blitt bedre på å ta gode valg og vise mot til å bry seg, leve og si nei. Hun har vært MOT-informatør siden 2005 og er en sterk bidragsyter til å skape Prestasjon, eierskap og glede til MOT i lokalsamfunnet. Margun er en inspirator for andre, et menneske som byr på seg selv og hun har Passion, er Raus, Interessert, Målbevisst, Ungdommelig, Mulighetsfokusert og Oppriktig! 

Rindal kommune vant den prestisjefylte prisen Årets Lokalsamfunn med MOT.

rindal1

I juryens begrunnelse sto det følgende:

Rindal har vært med i MOT siden 2001 og har utmerket seg i måten de bruker MOT sine verdier på, ikke bare gjennom skoleprogrammet, men som et aktivt verktøy for å skape varmere og tryggere samfunn. MOT logoen er godt synlig, ikke bare ved MOT-spotten, men også når det er et fritidsarrangement, blir MOT-logoen og MOTs verdier profilert som en naturlig del av aktiviteten. Rindal var en av de første MOT-kommunene som sendte ungdom til signalbærersamling på MOT-camp. Og de er en av fire lokalsamfunn som takket ja til å være pilot for det nye tiltaket Med MOT som ledelsesfilosofi. Rindal er et lokalsamfunn med MOT i hjerte!

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging