Meny
Meny

«Jeg vil bidra til at færre er redde for å mislykkes, og flere jager drømmen»

Vår nyeste ambassadør Tobias Brandal Busæt er blant verdens beste fotballtriksere, og er opptatt av at ungdom skal tørre å satse på drømmene sine

Tobias er 22 år fra Refstad i Oslo og er i dag rangert som verdens beste fotballtrikser. Han har stilt opp for MOT i flere år, og under MOTs Ildjselsamling ble det hele formalisert ved at han har skrevet under en avtale som nasjonal MOT-ambassadør.

Jeg ønsker å formidle hvor viktig det er å ta egne valg og ha mot til å satse på drømmene sine. Derfor betyr denne utnevnelsen utrolig mye for meg, jeg er ydmyk og stolt, sier Tobias til Groruddalen.no.

Freestyle er en liten og uorganisert sport i Norge, men det var det jeg ønsket å gjøre. Mange barn har drømmer, men de trenger den nødvendige tryggheten til å begi seg ut i drømmen. Det er viktig at vi støtter hverandre og med det skaper trygghet. Selv hadde jeg aldri nådd så langt uten støtten fra mine foreldre og andre mennesker rundt meg. Som MOT-ambassadør vil jeg bidra til at færre er redde for å mislykkes, og flere jager drømmen, sier han videre.

 DSC_0176

Tobias har stilt opp for MOT ved flere anledninger. Her ved Uno X og MOTs klubbkveld for juniorspillerne i Stabæk Fotball.

 

MOTs ambassadøransvarlige, Ingrid Ness Rolland, er meget fornøyd med siste tilskudd til MOTs ambassadørlag.

Vi har brukt Tobias i ulike anledninger tidligere, og hver gang får vi utelukkende positive tilbakemeldinger. Han veldig dyktig, og ikke minst så er han utrolig reflektert og ydmyk i møte med ungdom. Vi kommer til å fortsette å bruke Tobias ovenfor våre ambassadørlag i fotball, men også inn mot våre skoler. Jeg er veldig glad for at Tobias nå er med oss som ambassadør, han er et godt forbilde for ungdom!

 

Les hele saken om Tobias på Groruddalen.no:

http://www.groruddalen.no/index.php?page=vis_nyhet&NyhetID=13495

 

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging