Meny
Meny

Friidrettens framtid samla på MOT-Camp

I helga var 115 unge ledere fra norsk friidrett samlet på MOT-Camp – og vi kan garantere at fremtiden for friidretten ser lys ut.

Norsk friidrett har i fire år arrangert lederutviklingskurset «Ung leder» for å skape aktivitet og ledere som tar ansvar i sine lokalsamfunn og i friidretten. I tillegg til friidrett er også andre idretter representert, som skiskyting og basket. Denne helga var det klart for første samling på MOT-Camp i Trondheim.

Største samling noensinne på MOT-Camp

– Vi har aldri hatt flere overnattingsgjester på campen før. Jeg er utrolig stolt over det MOT-Camp teamet presterte denne helga, og jeg tror alle deltakerne storkosa seg på samlinga. Og for en gjeng å ha på besøk! Jeg tror fremtiden for norsk friidrett, og ikke minst for lokalsamfunnene disse kommer fra, ser veldig lys ut, sier leder på MOT-Camp Rune Skanke.

friidrett1

Foredragene foregikk i et stort oppvarmet telt på plassen utenfor campen – noe som fungerte svært bra. Her hører deltakerne på et fantastisk foredrag av Helge Gudmundsen, som er trener og inspirator i Flatås Lions, et fotballag for mennesker med ulike funksjonshemminger.

Vil du også ha din samling på MOT-Camp? Ta kontakt med Rune Skanke på rune@mot.no.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging