Meny
Meny

Favorittboka

En av mine favorittbøker i slutten av tenårene var boka til Willi Railo: Best når det gjelder. 30 år senere er innholdet minst like relevant.

«Gode ledere er som oftest mer positive og oppmuntrende enn dårlige. Oppmuntring av den som klarer seg godt er av og til av betydning. Men det er når det går trått og ingenting fungerer, at lederen virkelig trengs. Å kritisere når det går dårlig skaper ofte prestasjonsfrukt og protestreaksjoner. Negativ kritikk når det går dårlig gir ingenting. Den forsterker bare utøverens selvkritikk. Å støtte når det går dårlig gjør man også for å skape et godt grunnlag for neste konkurranse.»

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging