Meny
Meny

– En utrolig MOT-uke

Tidenes største Ildsjelsamling, prisen Årets Ladejarl og Global konseptsamling – det ble en fantastisk uke for MOT. Se bildene her!

– Det er ikke mange ganger i MOTs historie vi har opplevd en uke som sist uke. Ildsjelsamlingen ble en stor suksess – både sosialt og faglig. Atle vant så fortjent verdiprisen Årets Ladejarl, og vi har gjennom de internasjonale gjestene sitt besøk hevet gjennomføringa av MOT i utlandet til et  enda høyere nivå. Dette gir inspirasjon til å fortsette arbeidet med å styrke mot og livsmestring til enda flere ungdommer, og har gitt hele organisasjonen styrke for å vokse inn i fremtida, sier kommunikasjonssjef i MOT Bård Flaarønning.

Se en bildespesial fra uka her:

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging