Meny
Meny

– Dette blir tidenes største samling

Tirsdag blir de siste forberedelsene gjort før nesten 600 MOT-medarbeidere inntar Rica Hell Hotell for MOTs største Ildsjelsamling noensinne.

– Bortsett fra MOTs 15-års jubileum er dette den største samlinga MOT har holdt, og den største Ildsjelsamlinga vi har holdt. Vi gleder oss enormt til å møte alle fantastiske MOT-medarbeidere og håper det blir en magisk samling, sier kommunikasjonssjef i MOT, Bård Flaarønning.

Inspirasjon, faglig påfyll og utdelinger

Ildsjelsamlinga, som før ble kalt Landslagssamling, inneholder  etterutdanning og workshops for MOT-informatører, samlinger for lokal MOT-ledelse, inspirasjonsforedrag og høytidlige utdelinger. Selveste Odd Reitan kommer for å holde foredrag – i tillegg til at en rekke samarbeidspartnere fra næringslivet deltar.

– Høydepunktene står i kø i år. Det er alltid like mye spenning knyttet til hvem som tar hjem seieren for årets Lokalsamfunn med MOT og årets Nærmiljø med MOT. I tillegg skal vi kåre årets MOT-informatør – en pris som henger svært høyt i MOT-systemet. Målet vårt er at alle skal dra hjem proppfulle av energi – og klare for å styrke motet til enda flere ungdom, sier Flaarønning.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging