Meny
Meny

Årets Nærmiljø med MOT

Dysjaland ungdomsskole i Rogaland ble i forrige uke kåret til året Nærmiljø med MOT.

De har en skoleleder som er en unik ildsjel. Jeg har hatt den glede å kjenne Atle Tanum i mange år, og også besøkt hans skole. På grunn av han skapes det store forskjeller i nærmiljø og blant ungdom. Dysjaland ungdomsskole var tidligere en del av MOT-kommunen Sola. Da kommunen valgte å si opp avtalen med MOT for fire år siden, kom rektor Atle Tanum på banen og ba om at skolen måtte få inngå en avtale med MOT uavhengig av kommunen. Dysjaland har i løpet av de siste årene blitt et fyrtårn for MOTs verdier i sitt nærmiljø og i Sola kommune og har scoret høyt på den årlige desemberundersøkelsen. Med rektor, lokal MOT-leder og MOT-informatør Atle Tanum som frontfigur har han fått i gang MOT-aktiviteter ikke bare på skolen, men også på fritiden. Dysjaland er et klasse-eksempel på hvordan bli et fremragende Nærmiljø med MOT!

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging