Meny
Meny

Årets MOT-medarbeider og ildsjel

Margun Lødemel fra Stryn i Sogn og Fjordane ble i forrige uke kåret til årets MOT-informatør. Det var en stor glede for oss andre å oppleve den gleden Margun viste. Hun er et stort forbilde for ungdom og oss som jobber i og med MOT. Jeg har vært så heldig å få kjenne Margun i mange år, og likeså hatt gleden av å besøke henne og Ruth Mona (hennes MOT-makker) flere ganger i Stryn.

Margun gløder for MOT og bidratt til at hundrevis for ikke å si tusenvis av ungdommer i Stryn har fått styrket motet sitt og blitt bedre på å ta gode valg og vise mot til å bry seg, leve og si nei. Hun har vært MOT-informatør siden 2005 og er en sterk bidragsyter til å skape Prestasjon, eierskap og glede til MOT i lokalsamfunnet. Margun er en inspirator for andre, et menneske som byr på seg selv og hun har Passion, er Raus, Interessert, Målbevisst, Ungdommelig, Mulighetsfokusert og Oppriktig!

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging