Meny
Meny

Årets Lokalsamfunn med MOT

Rindal i Møre og Romsdal ble i forrige uke kåret til årets Lokalsamfunn med MOT. Det er så enormt fortjent. Sist i juni var jeg på besøk til MOT Rindal i to dager. Det gjør et imponerende arbeid. MOTs medarbeidere i Rindal har skapt store forskjeller for ungdom. Ungdom har blitt mer robuste og miljøene har blitt tryggere.

Rindal har vært med i MOT siden 2001 og har utmerket seg i måten de bruker MOT sine verdier på, ikke bare gjennom skoleprogrammet, men som et aktivt verktøy for å skape varmere og tryggere samfunn. MOT-logoen er godt synlig, ikke bare ved MOT-spotten, men også når det er et fritidsarrangement, blir MOT-logoen og MOTs verdier profilert som en naturlig del av aktiviteten. Rindal var en av de første MOT-kommunene som sendte ungdom til signalbærersamling på MOT-camp. Og de er en av fire lokalsamfunn som takket ja til å være pilot for det nye tiltaket Med MOT som ledelsesfilosofi. Rindal er et lokalsamfunn med MOT i hjerte!

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging