Meny
Meny

Tour de Gæmmern ga 24.000 kr til MOT

Sykkelrittet Tour de Gæmmern i Trondheim avslutta arrangementet på en fantastisk måte: Med å samle inn 24.000 kr til MOT på deres årlige bankett.

Selv hatt MOT på skolen

Tour de Gæmmern, som startet som et kompisprosjekt i 2009, har på få år rukket å blitt et stort og anerkjent sykkelritt. Men gjengen bak «Legendens sirkus» har fortsatt holdt seg til rittets filosofi:  Å skape et kameratslig og uhøytidelig ritt med så profesjonelle rammer som mulig. Mange av rittets deltakere og arrangører har selv hatt MOT på skolen, bla. ved Sverresborg og Ugla ungdomsskoler i Trondheim. På rittets årlige auksjon lørdag 9. august ble det samlet inn hele 24.000 kr til MOT.

– MOT er en flott organisasjon som utretter mye bra for ungdom, noe vi selv opplevde med MOT i egen skolegang. Vi ønsker at flere skal få MOTs verdier med seg i bagasjen og vi donerer derfor 24 000 kroner, som er samlet inn gjennom auksjon på Banketten, til MOT, sier Petter Volden fra Tour de Gæmmern.

tdg2

– Utrolig takknemlig

– Arrangørene bak rittet tok selv kontakt med oss å fortalte at de ville gi pengene fra sin auksjon til MOT. Det synes vi er helt fantastisk, og vi er utrolig takknemlige. Pengene vil gå rett inn i arbeidet med å gi ungdom enda mer MOT til å leve, MOT til å bry seg og MOT til å si nei. Ekstra gøy blir det når pengene kommer fra en gjeng som så til de grader har vist mot og våget å drømme – det er suksessen til Tour de Gæmmern et eksempel på, sier kommunikasjonssjef i MOT, Bård Flaarønning.

Les mer om Tour de Gæmmern på deres nettsider her.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Politidirektoratet