Meny
Meny

Norway cup – en suksess!

Varme og fine dager under årets Norway cup.

Norway cup 2014 bød på varme dager hvor sola strålte om kapp med ungdommene på vår stand.

– Årets Norway cup ble en gedigen suksess! Vi har fått inn over 400 tips mot mobbing på Bry deg-bordet, mottatt mer enn 500 drømmer fra ungdom og voksne, kåret positive rollemodeller på sletta, og ikke minst møtt mange herlige ungdommer hver dag, sier Ingrid Ness Rolland fra MOT.

Under følger en bildeserie med noe av det vi har opplevd i løpet av sommerens beste, og mest travle, uke! Takk for denne gang til alle vi har møtt. Vi ses neste år.

IMG_0034

Noe av det kjekkeste med Norway cup er når ungdommer fra lokalsamfunnene tar turen innom vår stand. Her er et jentelag fra Gossen, som kommer fra Aukra kommune.

IMG_0188

Årets nyhet på MOT-standen, Pannabanen, ble en stor suksess!

IMG_0138

Bry deg-bordet har aldri vært mer populært! I løpet av uka fikk vi inn over 400 tips. Kristina Nilsen fra Askøy vant dagens tips på torsdag, og ble belønnet med en MOT-sekk. Kristinas tips; «Være grei med hverandre, ta vare på hverandre, gi beskjed til en voksen, vær en god venn og be de som mobber om å stoppe. For mobbing er noe dritt!»

IMG_0154

Våre indoboards har vært et fast innslag på MOT-standen i mange år, og de er stadig like populære. Her er det Stabæks Jørgen Hammer som tester ut brettene. Ingen skader på Jørgen, og da er vi fornøyde.

IMG_0111

Verdikampen ble spilt onsdag. En viktig fotballkamp. Vår kaptein Mats Zuccarello Aasen sørget for at MOT-laget tok en etterlengtet seier, og viste samtidig det røde kortet mot rasisme.

bilde 1

Også spillerne fra Lillestrøm har drømmer. Drømmebordet har vært hyppig besøkt, og vi har mottatt mer enn 500 drømmer.

IMG_0167

Vi har også sett fotballkamper, og ser etter dem som utmerker seg på en positiv måte. Et klapp på skuldra, motiverende ord til medspillere og respekt for dommeravgjørelser er noe av det som gir pluss i MOT-boka. Gratulerer til alle som ble kåret i løpet av uka. Noen av dem kom på rollemodellveggen vår.

Følg MOT på instragram @mot_norge eller på twitter MOT_Norge

 

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.