Meny
Meny

Norway cup – en suksess!

Varme og fine dager under årets Norway cup.

Norway cup 2014 bød på varme dager hvor sola strålte om kapp med ungdommene på vår stand.

– Årets Norway cup ble en gedigen suksess! Vi har fått inn over 400 tips mot mobbing på Bry deg-bordet, mottatt mer enn 500 drømmer fra ungdom og voksne, kåret positive rollemodeller på sletta, og ikke minst møtt mange herlige ungdommer hver dag, sier Ingrid Ness Rolland fra MOT.

Under følger en bildeserie med noe av det vi har opplevd i løpet av sommerens beste, og mest travle, uke! Takk for denne gang til alle vi har møtt. Vi ses neste år.

IMG_0034

Noe av det kjekkeste med Norway cup er når ungdommer fra lokalsamfunnene tar turen innom vår stand. Her er et jentelag fra Gossen, som kommer fra Aukra kommune.

IMG_0188

Årets nyhet på MOT-standen, Pannabanen, ble en stor suksess!

IMG_0138

Bry deg-bordet har aldri vært mer populært! I løpet av uka fikk vi inn over 400 tips. Kristina Nilsen fra Askøy vant dagens tips på torsdag, og ble belønnet med en MOT-sekk. Kristinas tips; «Være grei med hverandre, ta vare på hverandre, gi beskjed til en voksen, vær en god venn og be de som mobber om å stoppe. For mobbing er noe dritt!»

IMG_0154

Våre indoboards har vært et fast innslag på MOT-standen i mange år, og de er stadig like populære. Her er det Stabæks Jørgen Hammer som tester ut brettene. Ingen skader på Jørgen, og da er vi fornøyde.

IMG_0111

Verdikampen ble spilt onsdag. En viktig fotballkamp. Vår kaptein Mats Zuccarello Aasen sørget for at MOT-laget tok en etterlengtet seier, og viste samtidig det røde kortet mot rasisme.

bilde 1

Også spillerne fra Lillestrøm har drømmer. Drømmebordet har vært hyppig besøkt, og vi har mottatt mer enn 500 drømmer.

IMG_0167

Vi har også sett fotballkamper, og ser etter dem som utmerker seg på en positiv måte. Et klapp på skuldra, motiverende ord til medspillere og respekt for dommeravgjørelser er noe av det som gir pluss i MOT-boka. Gratulerer til alle som ble kåret i løpet av uka. Noen av dem kom på rollemodellveggen vår.

Følg MOT på instragram @mot_norge eller på twitter MOT_Norge

 

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Politidirektoratet