Meny
Meny

MOT og Uno-X satser stort på sykkel

Uno-X blir generalsponsor for Tour des Fjords og vil ha MOT med på laget, akkurat som i 2014. – Uno-X er helt rå. Dette gir fenomenal profilering for MOT, sier Ingrid Rolland.

Onsdag ble det klart at MOTs Hovedsamarbeidspartner Uno-X blir generalsponsor for Tour des Fjords. Fra før er drivstoffkjeden også generalsponsor for Tour of Norway. Begge avtalene inneholder profilering av MOT.

– Det er helt rått at Uno-X vil ha oss med også i årene som kommer. Vi hadde en strålende uke under Tour of Norway, hvor vi virkelig fikk knallgod profilering av MOT og budskapet vårt. Hver gang noen ser MOT-logoen blir de også direkte påmint budskapet vårt. På den måten bidrar dette til å skape enda tryggere og varmere samfunn, sier MOT-ombud Ingrid Rolland.

– Imponert av samarbeidet med MOT

–  Dette er den største sponsoravtalen Tour des Fjords har gjort, og vi er svært stolte og glade for å ha fått Uno-X Gruppen som generalsponsor de neste tre årene. Uno-X viser et stort engasjement og interesse for norsk sykkelsport. Vi er også veldig imponert over deres bidrag med å fronte MOT i sine engasjement, sier daglig leder i Tour des Fjords Roy Hegreberg i en pressemelding.

Les mer i pressemeldingen fra Reitangruppen her.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Politidirektoratet