Meny
Meny

Hva er din drømmeoppfinnelse?

MOT er tilstede under oppfinnerfestivalen Maker Faire i Trondheim fredag og lørdag denne helga.

Maker Faire er en oppfinnerfestival hvor mange oppfinnere stiller ut under festivalen og ungdom kan delta på mange aktiviteter på de forskjellige standene. På MOT-standen kan du blant annet tegne «Min drømmeoppfinnelse». Mange har allerede kommet med forskjellige oppfinnelser.  Alt fra ting som flyr til biler/tog/skateboard/sparkesykkel/stol/sko/seng for å nevne noe. Ungdommene som er innom standen er fantastisk kreative og tør å drømme! Du kan komme innom MOTs stand på Maker Faire lørdag mellom 10-16. makerfaire2 Stolte oppfinnere! makerfaire4 Disse gutta hadde funnet opp fotballmål som sparker ballen tilbake til deg. Kult! makerfaire1 MOTs stand er kjempepopulær blant ungdommene. Kom innom på lørdag du og!

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Politidirektoratet