Meny
Meny

Folkefest på Lerkendal

Turnebussen fortsetter sin ferd i Norges land. I kveld besøkte vi Lerkendal i forbindelse med kamp. Og med åpningen av en Nils Arnes plass.

Det var et stort folkehav som møtte opp på Lerkendal før kampen mot Sarpsborg 08 på søndag. MOT var tilstede med turnebussen og vår pannabane. MOT-ambassadør Chand framførte to låter fra scenen i forbindelse med avdukingen av Nils Arnes plass, og dedikerte sin låt «Heilt Sjæf» til Nils Arne.

– Som jeg sa fra scenen så har jo Nils Arne Eggen betydd mye for MOT, siden Rosenborg har vært med oss som ambassadørlag siden 1997. Uten tippeligalagene våre er det ikke sikkert MOT har vært der vi er i dag. Så de betyr uten tvil vanvittig mye for oss. Det er veldig fint å kunne besøke dem med bussen vår også, sier MOT-ombud og ambassadøransvarlig Ingrid Ness Rolland.

Lerkendal3

Et skikkelig folkehav hadde møtt opp utenfor Lerkendal for å hylle Nils Arne Eggen. Bildet er tatt fra toppen av MOT-bussens hengertak.

Nils Arne

MOT-informatør Markus Stenersen fra Charlottenlund ville også være med å hylle Nils Arne.

Lerkendal1

Styreleder i MOT, Rune Bratseth, tok også turen innom MOT-bussen. Chand og Ingrid fra MOT var veldig fornøyde med å få besøk fra sjefen sjøl.

IMG_0471

Pannabanen var populær også på Lerkendal.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet