Meny
Meny

En ildsjel med kjærlighet til MOT-Camp døde i helga

Elin Hjertø (68) endte på sykehus etter en liten sykkelulykke i juni. Plutselig forverret situasjonen seg, og hun døde natt til 16. august. Men planen var at hun denne uken skulle vært på MOT-Camp på Gråkallen. Plassen hun elsket. Og en plass der vi og mange andre fikk elske henne.

Elin vil huskes som en Frivillig på MOT-Camp med stor F. De tre siste årene har hun vært en institusjon på MOT-Camp, og helt uslåelig i antall dugnadstimer som frivillig. Det var fantastisk å oppleve den gleden hun viste over å jobbe på MOT-Camp. En gave i seg selv for oss som kom på MOT-Camp enten hver dag, ukentlig eller månedlig.

Elin var et arbeidsjern med stor arbeidsglede. Hun stilte opp. Hun var raus med å dele oppskrifter på kjøkkenet, og alle elsket Elins hjemmelagde kjøttkaker.

Latteren var med Elin, og hun hadde alltid en klem og et smil på lur. Ungdom, medarbeidere og frivillige på MOT-Camp fikk stor glede av hennes varme hjerte. Hun så alle på en positiv måte, og var raus med å dele av sin livserfaring.

Når hun syntes det var for lenge mellom samlingsdagene på MOT-Camp, ga hun utrykk for at NÅ var det på tide for henne å komme for å bidra, og også for å være på en arbeidsplass og i et miljø som hun trivdes godt i.

Elin ga uttrykk for at MOT-Camp ga henne livsgnist, en meningsfylt hverdag og en ekstra dimensjon i livet. Familien har uttrykt stor takknemlighet for de opplevelsene og styrken MOT-Camp har gitt Elin. Ord trengs ikke for å beskrive hennes dedikasjon til MOT og MOT-Camp…

Vi er svært takknemlige til både Elin og hennes familie for kjærligheten til MOT-Camp, og for frivilliginnsatsen hun gjorde for MOT. Elin vil for alltid bli husket. Og hun vil bli husket som en glødende og raus dame, med et stort hjerte.

Varme tanker og hilsener fra

MOT/MOT-Camp

Atle Vårvik

Marte Snorroeggen

Rune Skanke

 

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Politidirektoratet