Meny
Meny

– Har blitt en «greie» at man skal bry seg

Rundt 1300 unge fotballspillere har i løpet av sommeren deltatt på Rosenborg sine fotballskoler. MOT har vært tilstede med foredrag og utdeling av MOT-prisen.

– Det har vært en helt fantastisk fotballskolesommer, med mange blide og dyktige deltakere. Det som imponerer oss mest, er hvor utrolig god oppførsel det har vært. Deltakerne er med å skape et skikkelig positivt læringsmiljø, og er overraskende gode til å inkludere lagkameratene sine, både på og utenfor banen.  Det er også det viktigste med RBK sine fotballskoler, vi sier alltid at fotball kommer i rekke nummer to, sier leder for RBK fotballskoler Vegard Skorstad.

jentermedball

To fornøyde jenter som har deltatt på RBKs fotballskole på Lerkendal

På første dag av sommerens fotballskoler har MOT vært tilstede og hatt et foredrag om viktigheten av å bry seg. Her viser vi også en video hvor RBKs MOT-ambassadører (Ole Selnæs, Alexander Lund Hansen, Morten Gamst Pedersen og Jonas Svensson) understreker hvor viktig gode holdninger er for dem. I tillegg deles MOT-prisen ut til spillere som har utmerket seg på en positiv måte. Premien er en MOT-sekk.

motprisen

Vinnerne av MOT-prisen under fotballskolen på Lerkendal

– For å understreke hvor viktig det er for oss har vi, i samarbeid med MOT, en MOT-pris. Den blir delt ut til de deltakerne som skiller seg mest ut når det gjelder å ta vare på, inkludere og støtte med- og motspillere. Vi i Rosenborg er svært opptatt av å formidle våre holdninger og  verdier, og er takknemlige for at MOT stiller opp på våre fotballskoler, for å hjelpe oss med dette, avslutter Vegard.

– Vi er imponert over hvordan RBK jobber med sine fotballskoler. De har virkelig gjort det til en «greie» at man skal oppføre seg ordentlig, vise gode holdninger og bry seg om hverandre. Det er inspirerende og gøy å se hvor ivrig deltakerne er når vi har MOT-foredrag, sier MOTs Sverre Ræder som har vært foredragsholder på fotballskolene.

Fotballskolene har virkelig blitt en av våre kjerneaktiviteter sammen med Rosenborg. Det er vi svært glade for, her treffer vi virkelig vår felles målgruppe som er barn og unge – og får satt fokus på viktige verdier ovenfor dem sammen!

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.