Meny
Meny

– Har blitt en «greie» at man skal bry seg

Rundt 1300 unge fotballspillere har i løpet av sommeren deltatt på Rosenborg sine fotballskoler. MOT har vært tilstede med foredrag og utdeling av MOT-prisen.

– Det har vært en helt fantastisk fotballskolesommer, med mange blide og dyktige deltakere. Det som imponerer oss mest, er hvor utrolig god oppførsel det har vært. Deltakerne er med å skape et skikkelig positivt læringsmiljø, og er overraskende gode til å inkludere lagkameratene sine, både på og utenfor banen.  Det er også det viktigste med RBK sine fotballskoler, vi sier alltid at fotball kommer i rekke nummer to, sier leder for RBK fotballskoler Vegard Skorstad.

jentermedball

To fornøyde jenter som har deltatt på RBKs fotballskole på Lerkendal

På første dag av sommerens fotballskoler har MOT vært tilstede og hatt et foredrag om viktigheten av å bry seg. Her viser vi også en video hvor RBKs MOT-ambassadører (Ole Selnæs, Alexander Lund Hansen, Morten Gamst Pedersen og Jonas Svensson) understreker hvor viktig gode holdninger er for dem. I tillegg deles MOT-prisen ut til spillere som har utmerket seg på en positiv måte. Premien er en MOT-sekk.

motprisen

Vinnerne av MOT-prisen under fotballskolen på Lerkendal

– For å understreke hvor viktig det er for oss har vi, i samarbeid med MOT, en MOT-pris. Den blir delt ut til de deltakerne som skiller seg mest ut når det gjelder å ta vare på, inkludere og støtte med- og motspillere. Vi i Rosenborg er svært opptatt av å formidle våre holdninger og  verdier, og er takknemlige for at MOT stiller opp på våre fotballskoler, for å hjelpe oss med dette, avslutter Vegard.

– Vi er imponert over hvordan RBK jobber med sine fotballskoler. De har virkelig gjort det til en «greie» at man skal oppføre seg ordentlig, vise gode holdninger og bry seg om hverandre. Det er inspirerende og gøy å se hvor ivrig deltakerne er når vi har MOT-foredrag, sier MOTs Sverre Ræder som har vært foredragsholder på fotballskolene.

Fotballskolene har virkelig blitt en av våre kjerneaktiviteter sammen med Rosenborg. Det er vi svært glade for, her treffer vi virkelig vår felles målgruppe som er barn og unge – og får satt fokus på viktige verdier ovenfor dem sammen!

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet