Meny
Meny

– Verdikampen har blitt en institusjon

Også i år ble Verdikampen en rungende suksess på Ekebergsletta. Og stemningen ble ikke lavere av at MOT-laget endelig kunne dra hjem en seier.

– Verdikampen har blitt en institusjon. Hvert år underholder MOT-laget publikum og TV-seere, samtidig som vi får påmint ungdom budskapet vårt via logoen. Det er utrolig stort at vi greier å lage en så bra kamp år etter år, sier kommunikasjonssjef i MOT, Bård Flaarønning.

verdi6

Hockeystjerna Zucca var populær etter kampen.

Massiv oppmerksomhet

Også i år ble kampen fulgt av et samlet norsk pressekorps, og et gigantisk fremmøte av kamera og fotografer. og ikke minst: MOT-laget tok endelig hjem seieren!

– Vi hadde et strålende trenerteam med fungerende Statsminister Siv Jensen og toppfotballsjef Nils Johan Semb. De fikk ut det beste av spillerne våre, med Zucca og Even Northug som spesielt gode. Dette var gøy, og tusen takk til alle som stilte opp for Verdikampen, avslutter Flaarønning.

verdi1

Peptalk av trenerteamet før kampen!

verdi5

Politikerne Snorre Valen og Marianne Marthinsen, skiløper Vibeke Skofterud og fotballpresident Yngve Hallén var stødige innbyttere på MOT-laget.

verdi4

Peptalk i pausen!

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet