Meny
Meny

MOT klare for Norway Cup

På søndag starter verdens største fotball turnering for ungdom, og MOT er tilstede som verdileverandør. – Vi gleder oss til å møte alle ungdommene, sier Ingrid Rolland i MOT.

MOT-bussen på plass på Ekebergsletta, sammen med MOT-bilen og Ingrid Rolland fra MOT.

MOT har vært tilstede på Norway Cup fra organisasjonens oppstartsår på slutten av 90-tallet. Tidlig ble det slåt fast: MOT skal være en av verdileverandørene på sletta:

– MOT er utrolig stolt over å få være med på å gi innhold til et så stort og viktig arrangement som Norway Cup. I år er vi mer synlig enn noen gang med MOT-bussen og en ny fotballbane. Vi gleder oss stort, sier Ingrid Rolland fra MOT.

MOT har tro på at gode forbilder skaper trygge miljø. Derfor drar vi rundt med Rollemodellpatrulje hver dag under cupen. MOTs «jury», som består av Ungdom med MOT, står på sidelinjen og plukker ut en spiller pr. kamp som utmerker seg som et forbilde på banen. Etter kamp får vinneren en MOT-genser og MOT holder en kort seanse. Holdningsbygging i praksis!

Rigg1

En liten sniktitt i MOTs stand slik den så ut tidlig fredag. Norway Cup starter søndag.

MOT er også med å arrangerer den årlige kjendiskampen, som i 2014 er omdøpt til «Verdikampen». Kjente mennesker fra hele landet spiller en oppvisningskamp i fotball for å spre budskapet til MOT, Handshake for peace og ikke minst: samle inn penger til Redd barna. Kampen har de senere årene blitt et svært populært arrangement få med seg og et høydepunkt for mange. For MOT betyr det at vi får spredt vårt budskap om at modige ungdommer skaper trygge miljø til enda flere!

Følg med på MOT.no for nyheter hver dag under cupen. Er du på sletta må du selvfølgelig stikke innom, vi ligger midt mellom MyCall og Altibox. Vi sees!

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet