Meny
Meny

– Vi har hatt en fantastisk vår

MOT-turneen er ferdig med siste konsert før sommeren, men gleder seg allerede til bussen ruller ut igjen i august. – Vi har hatt en fantastisk turné så langt, sier Tore Sandnes.

– Vi må få lov til å rette en takk til alle MOT-medarbeidere, ungdommer, lærere, rektorer som har tatt oss imot med åpne armer. Det er en stor opplevelse å se ungdom som mestrer på scenen, ungdom som inkluderer som publikum og engasjementet til alle de fantastiske MOT-medarbeiderne rundt om i landet, sier turnéleder Tore Sandnes.

MOT-turné 2014 har før sommeren avholdt 40 konserter for ca 17.000 ungdommer. Fra Søgne i sør til Holtålen og Nørd-Møre i nord. Fra 21. august er bussen på veien igjen, og skal da besøke 12 steder i Oppland, og Sør- og Nord Trøndelag. Vi må også få takket Gjensidigestiftelsen for støtte, for uten de hadde vi aldri vært på turné i utgangspunktet.

Du kan lese alle nyhetene fra turneen her.

Du kan følge turneen på #MOT20124 på Instagram. Turneen er støttet av Gjenisidgestiftelsen.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging