Meny
Meny

Kristoffer blir ungdomsambassadør for MOT

Kristoffer Reitan er bare 16 år, men en av Norges mest lovende golfspillere. Nå har han også blitt ungdomsambassadør for MOT.

Vi spurte den ferske ambassadøren om drømmer, mål og MOT.

1. Hvorfor ble du MOT-ambassadør?

– Jeg føler at jeg står for de samme tingene, og ikke minst VIL stå for de tingene. Jeg vil være en del av det MOT gjør mot norsk ungdom!

2. Hvilke forbilder har du/har hatt?

– Tiger Woods og Suzann Pettersen. De har valgt sine egne veier til toppen i golf. Forbilder er viktig for å ha noe å strekke seg etter. Og for meg motiverer det til å jobbe enda hardere!

4. Hvilke mål og drømmer?

– Jeg har store ambisjon er å bli verdens beste golfspiller. Og før jeg blir 18 skal jeg ha vunnet amatør EM. Målet i år er å vinne internasjonale turnering og forsvare tittelen i det italienske internasjonale U16 mesterskapet.

5. Hva er dine sterke sider?

Jeg tror hvis jeg trener mest, så får man også et mentalt overtak på banen. Jeg vil bli bedre til å takle motgang, men også medgang. At det ikke skal vises så godt på meg at det går dårlig. Jeg prøver å være en mer offensiv golfspiller.

7. Hva legger du i ordet MOT?

– Å ta egne valg. Være den personen som du er og ingen andre. Gjøre ting på sin egen måte!

Vi kan trygt oppsummere med at vi har fått med en målbevisst, ambisiøs og klok 16- åring på MOT-laget. Velkommen, Kristoffer, og takk for at du stiller opp for MOT!

Les mer om MOTs ambassadører her.

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging