Meny
Meny

Banksjefer med MOT

10. juni var det «reunion» på MOT-Camp for banksjefer med MOT, som et ledd i samarbeidet mellom MOT og SpareBank 1 SMN.

Fra venstre; Sigrun Vårvik (MOT), Olav M. Salater (SpareBank 1 SMN Levanger/Frosta), Nelly Maske (SpareBank 1 SMN Trondheim), Rune Skanke (MOT), Frøydis Aalberg (SpareBank 1 SMN Oppdal) og Tor Inge Skjøtskift (SpareBank 1 SMN Trondheim).
Som et ledd i samarbeidet mellom MOT og SpareBank 1 SMN har man tidligere utfordret et knippe banksjefer om å knytte kontakt og bli en del av det lokale MOT-teamet der de holder til. Dette har de kommet godt i gang med både på Levanger og Oppdal. Her ser man at man skaper vinn-vinn gjennom å spille på samme lag, og man får styrket eierskapet til MOT og bevissthet rundt at man er flere MOT-aktører i samme Lokalsamfunn med MOT.
Har din bank eller bedrift lyst å samarbeide med MOT? Les mer her.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging