Meny
Meny

35 nye MOT-medarbeidere skolert

10.- 13 juni ble 24 informatører og 11 fra lokal MOT-ledelse skolert på MOT camp. En herlig energirik gjeng, som vi gleder oss til å sende ut til ungdommene med MOT-logoen på brystet.

Forrige uke ble 35 nye MOT-informatører, rektorer og MOT-koordinatorer skolert på MOT-camp på Gråkallen utenfor Trondheim. MOT-informatørene er de som driver MOTs holdningsskapende arbeid i skolene, og de gjennomfører over 15 skolebesøk i løpet av de tre årene på ungdomsskolen. I tillegg er de med på å arrangere kulturbyggingsaktiviteter på skolen og i lokalsamfunnet.

– MOT-informatørene er de viktigste aktørene i MOTs sitt forebyggende arbeid. De skal bevisstgjøre ungdom i å vise mot til å bry seg, mot til å si nei og ha mot til å leve. Derfor vil vi ha voksne som tar ungdom på alvor og som selv viser mot. De som blir MOT-informatører kan virkelig utgjøre en forskjell i ungdoms liv, sier kommunikasjonssjef i MOT, Bård Flaarønning.

– I løpet av disse fire dagene har deltakerne fått innføring i MOT og hva deres arbeid på skolene skal gå ut på. De har fått pedagogiske verktøy de kan bruke i klasserommet med ungdommene, og for kulturendring på deres skole. Vi ønsker MOT-informatørene og alle som jobber med MOT over hele landet lykke til, sier Flaarønning.

skolering_juni_2014

Foran fra venstre:

Jon Anders (MI, Sande vgs), Jenny (MI, Spongdal), Sarah (MI, Hitra)

Rad 2 fra venstre:

Charlotte (MI, Siljan), Ingeborg (MI, Målselv), Karin (Rektor, Målselv)

Rad 3 fra venstre:

Johnny (MI, Målselv), Hilde (MI, Elverum vgs), Inger Lise (LML, Olsvikåsen vgs), Dolores (MI, Trondheim International School)

Rad 4 fra venstre:

Inger Torun (stedfortreder for rådmann/LML Målselv), Cathrine (MI/MK Nore og Uvdal), Monica (MK og MI Målselv), Sigrunn (MI, Målselv)

Rad 5 fra venstre:

Anna (LML og MI, Vanylven), Kenneth (MI, Hitra), Kari (MI, Byåsen vgs), Silje (MI, Sande vgs)

Rad 6 fra venstre:

Perodd (MI, Byåsen vgs), Åse (MI, Lindås) Elisabeth (MK, Blindern vgs),  Solveig (Rektor, Målselv), Aina (MI, Elverum vgs)

Rad 7 fra venstre:

Kari (MI, Bardufoss Høgtun vgs), Ingeborg (MI, Elverum vgs), Nils (Rektor, Målselv), Ketil (MI, Lindås)

Ikke tilstede på bildet:

Jørund (MK, Byåsen vgs), Geir (Rektor, Byåsen vgs), Eskild (MI, Byåsen vgs)

Anders (MK Århus, Danmark), Anne Vibeke (Skoleleder Århus, Danmark), Lars (MI Århus, Danmark), Marie-Louise (MI Århus, Danmark), Signe (MI Århus, Danmark)

Har du også lyst på MOT til din kommune eller skole? Kontakt MOT i dag.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging