Meny
Meny

Uforglemmelig Mestringsdag i Flora

Florø imponerte stort med sitt helhetlige og flotte program der samtlige elever, lærere og andre voksne fra lokalsamfunnet bidro til at det ble en Mestringsdag med stor M den 30. april.

Lista over de ulike aktivitetene ungdommene fikk delta på var nesten utømmelig, men noen av aktivitetene var bl.a. fisketur i båt, gapahuk-bygging, fjellklatring, kor, førstehjelp, band, dans, skating og selvforsvar. Totalt var nesten 500 elever i aktivitet rundt omkring i Flora kommune fra kl 8.30 til kl 13.30.

Mestringskonserten ble gjennomført to ganger for å få plass til alle inviterte og begge konsertene ble en magisk opplevelse for publikum! En av aktivitetene på formiddagen var kor og der fikk ungdommer som hadde en liten drøm om å synge på en scene oppfylt drømmen sin under konserten. Koret framførte MOT-sangen med solister som aldri før hadde sunget alene på scenen. En annen aktivitet var band og der ble et helt nytt band født, The Masters, som imponerte stort med sin debutframføring av «Chasing Cars».  I tillegg var det tre danseoppvisninger med ungdommer som ikke hadde danset for et publikum før sammen med mer erfarne dansere.

Mestringsungdom Anna Sofie Moe har hatt en stor personlig mestringsreise og det var fantastisk å se henne entre scenen og framførte sangen «Everytime we touch».  Hun har en særegen, vakker stemme og en sterk formidlingsevne som gir publikum en estetisk opplevelse utover det vanlige. Det var flere sangnummer i løpet av konserten før den ble avsluttet med at alle som hadde bidratt på scenen kom opp og sang med på MOT til å leve-sangen.

Dagen ble avsluttet med en nydelig middag for det lokale MOT-teamet, Mestringsungdom Anna Sofie og der også signalbærerungdommene Malin Askevold Helle og Elisabeth Eikeset Nordal deltok. Tusen, tusen takk for en energigivende og magisk Mestringsdag til alle dere i Flora!

flora17

Uteaktiviteter som bl.a padling, fjellklatring, sykling, grilling og oppsett av lavvo i vakre omgivelser med MOT-banner på plass.

Flora10

Mestringsungdom Anna Sofie er ikke bare et stort sangtalent, men har også kunstneriske evner innen maleri.

flora15

Kor som mestringsøvelse der MOT-sangen ble framført av blodferske solister.

flora12

Imponerende dans av Camilla, Othmane og Mohammed.

flora13

Emil og Henriette hadde en vakker duett med sangen «Try».

flora14

Mestringsbandet «The Masters» debuterte med «Chasing Cars».

flora16

Nikoline hadde en nydelig framføring av sangen «Someone like you».

Vil du også ha Mestringsreisen til din skole eller ditt lokalsamfunn? Trykk her.

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.