Meny
Meny

Uforglemmelig Mestringsdag i Flora

Florø imponerte stort med sitt helhetlige og flotte program der samtlige elever, lærere og andre voksne fra lokalsamfunnet bidro til at det ble en Mestringsdag med stor M den 30. april.

Lista over de ulike aktivitetene ungdommene fikk delta på var nesten utømmelig, men noen av aktivitetene var bl.a. fisketur i båt, gapahuk-bygging, fjellklatring, kor, førstehjelp, band, dans, skating og selvforsvar. Totalt var nesten 500 elever i aktivitet rundt omkring i Flora kommune fra kl 8.30 til kl 13.30.

Mestringskonserten ble gjennomført to ganger for å få plass til alle inviterte og begge konsertene ble en magisk opplevelse for publikum! En av aktivitetene på formiddagen var kor og der fikk ungdommer som hadde en liten drøm om å synge på en scene oppfylt drømmen sin under konserten. Koret framførte MOT-sangen med solister som aldri før hadde sunget alene på scenen. En annen aktivitet var band og der ble et helt nytt band født, The Masters, som imponerte stort med sin debutframføring av «Chasing Cars».  I tillegg var det tre danseoppvisninger med ungdommer som ikke hadde danset for et publikum før sammen med mer erfarne dansere.

Mestringsungdom Anna Sofie Moe har hatt en stor personlig mestringsreise og det var fantastisk å se henne entre scenen og framførte sangen «Everytime we touch».  Hun har en særegen, vakker stemme og en sterk formidlingsevne som gir publikum en estetisk opplevelse utover det vanlige. Det var flere sangnummer i løpet av konserten før den ble avsluttet med at alle som hadde bidratt på scenen kom opp og sang med på MOT til å leve-sangen.

Dagen ble avsluttet med en nydelig middag for det lokale MOT-teamet, Mestringsungdom Anna Sofie og der også signalbærerungdommene Malin Askevold Helle og Elisabeth Eikeset Nordal deltok. Tusen, tusen takk for en energigivende og magisk Mestringsdag til alle dere i Flora!

flora17

Uteaktiviteter som bl.a padling, fjellklatring, sykling, grilling og oppsett av lavvo i vakre omgivelser med MOT-banner på plass.

Flora10

Mestringsungdom Anna Sofie er ikke bare et stort sangtalent, men har også kunstneriske evner innen maleri.

flora15

Kor som mestringsøvelse der MOT-sangen ble framført av blodferske solister.

flora12

Imponerende dans av Camilla, Othmane og Mohammed.

flora13

Emil og Henriette hadde en vakker duett med sangen «Try».

flora14

Mestringsbandet «The Masters» debuterte med «Chasing Cars».

flora16

Nikoline hadde en nydelig framføring av sangen «Someone like you».

Vil du også ha Mestringsreisen til din skole eller ditt lokalsamfunn? Trykk her.

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging