Meny
Meny

Minnerik Mestringsdag i Vikna

Det ble virkelig en minnerik Mestringskonsert med ungdom i fokus da Mestringsreisen besøkte Vikna 29. april.

9. klassingene ved skolen hadde fått ansvar for hele konserten med scenerigg, backstage, lys og lyd. De hadde ordnet med proff kjøreplan og konserten var meget bra forberedt og all ære til disse elevene som gjorde at de som opptrådte på scenen var i trygge hender.

MOT-informatør og MOT-rektor Knut Arne Valø åpnet konserten med å takke elevene for alle de flotte tilbakemeldingene de hadde gitt gjennom Desemberundersøkelsen og at det inspirerte stort til å fortsette. Elevene responderte raskt med stor applaus!

Konferansierene Aleksander Haukø Haugen og Henriette Eidshaug ledet oss humoristisk gjennom hele konserten som musikalsk ble åpnet med sangen «Fin dag» framført av Åsa Sund Sørvik og Katrine Valø sammen med låtskriver Åge Hartvigsen.  Det var mange flotte, underholdende og  fine sceneinnslag i løpet av den litt over times lange konserten. Bandet Humans leverte en topp versjon av «Radioactive». Tina Evelyn sang nydelig «Somewhere beautiful». Bandet Nameless hadde to framføringer og tro bl.a til med en svingende «Achy breaky heart». I tillegg fikk vi en flott danseoppvisning av elevene fra Austafjord Oppvekstsenter. Konserten ble avsluttet med MOT-sangen der Mestringsungdom Hanne Sofie Dekkerhus fikk være solist på versene med sin vakre stemme. Konserten ble avsluttet med at alle 8.klassingene fikk utdelt en MOT-sekk hver.

flora5

Konferansierene Aleksander og Henriette hadde sitt eget show mellom innslagene.

 flora7

Sunniva Bondø Sørensen hadde en nydelig framføring av «Du e det finaste eg veit».

 flora2

Åsa og Kathrine framførte en vakker duett med «Du kjøm med sola».

flora6

Nameless svingte oss igjennom den gamle rockelåten «See you later alligator» og vokalist Adrian Eidsmo sjarmerte publikum i senk:-)

 flora3

Mestringsungdom Hanne Sofie Dekkerhus overbeviste publikum om sitt sangtalent som solist på MOT-sangen.

flora1

En herlig samling ungdommer som bidro til at Mestringskonserten ble en flott og magisk opplevelse!


Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.