Meny
Meny

Minnerik Mestringsdag i Vikna

Det ble virkelig en minnerik Mestringskonsert med ungdom i fokus da Mestringsreisen besøkte Vikna 29. april.

9. klassingene ved skolen hadde fått ansvar for hele konserten med scenerigg, backstage, lys og lyd. De hadde ordnet med proff kjøreplan og konserten var meget bra forberedt og all ære til disse elevene som gjorde at de som opptrådte på scenen var i trygge hender.

MOT-informatør og MOT-rektor Knut Arne Valø åpnet konserten med å takke elevene for alle de flotte tilbakemeldingene de hadde gitt gjennom Desemberundersøkelsen og at det inspirerte stort til å fortsette. Elevene responderte raskt med stor applaus!

Konferansierene Aleksander Haukø Haugen og Henriette Eidshaug ledet oss humoristisk gjennom hele konserten som musikalsk ble åpnet med sangen «Fin dag» framført av Åsa Sund Sørvik og Katrine Valø sammen med låtskriver Åge Hartvigsen.  Det var mange flotte, underholdende og  fine sceneinnslag i løpet av den litt over times lange konserten. Bandet Humans leverte en topp versjon av «Radioactive». Tina Evelyn sang nydelig «Somewhere beautiful». Bandet Nameless hadde to framføringer og tro bl.a til med en svingende «Achy breaky heart». I tillegg fikk vi en flott danseoppvisning av elevene fra Austafjord Oppvekstsenter. Konserten ble avsluttet med MOT-sangen der Mestringsungdom Hanne Sofie Dekkerhus fikk være solist på versene med sin vakre stemme. Konserten ble avsluttet med at alle 8.klassingene fikk utdelt en MOT-sekk hver.

flora5

Konferansierene Aleksander og Henriette hadde sitt eget show mellom innslagene.

 flora7

Sunniva Bondø Sørensen hadde en nydelig framføring av «Du e det finaste eg veit».

 flora2

Åsa og Kathrine framførte en vakker duett med «Du kjøm med sola».

flora6

Nameless svingte oss igjennom den gamle rockelåten «See you later alligator» og vokalist Adrian Eidsmo sjarmerte publikum i senk:-)

 flora3

Mestringsungdom Hanne Sofie Dekkerhus overbeviste publikum om sitt sangtalent som solist på MOT-sangen.

flora1

En herlig samling ungdommer som bidro til at Mestringskonserten ble en flott og magisk opplevelse!


Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging