Meny
Meny

Fantastisk Mestringsshow på Dysjaland

Mestringsdagen på Dysjaland skole den 6. mai, ble en dag der virkelig alle fikk testet ut nye sider av seg selv og prøve seg på helt nye øvelser og aktiviteter.

Det var en herlig mentalitet og positivt fokus som preget dagens aktiviteter og elevene bød på seg selv både når de selv deltok aktivt og som publikum under Mestringsshowet. Alle som en kastet seg ut i de ulike aktivitetene med glød og iver selv om det krevdes både koordinasjon og samspill mellom deltakerne. Noen sleit litt ekstra med å få til blant annet eggkasting uten at det knustes, men det var allikevel ingen sure miner, men heller støtte og positiv oppmuntring til å fortsette å prøve.

Mestringsshowet var en herlig blanding av sirkus og konsert, der vi fikk se en imponerende hundeoppvisning ved Maren Emilie Berner. Maren hadde ikke deltatt på dressurkurs, men hadde lært hunden sin alle kunstene selv. Det var også flere nummer med vakker sang framført av elever som knapt nok hadde sunget foran et publikum før. Tiende trinn framførte en morsom og flott versjon av sangen Hey Soul Sister der Natalia og Tonje sang mens resten av klassen spilte Ukulele.

Mestringsungdom Mari Vatne overrasket og imponerte nok svært mange da hun hadde sin diablo-framvisning. Det var mange positive tilrop underveis og applausen sto i taket etter at hun var ferdig med sin framvisning.

Showet ble avsluttet med MOT-sangen framført av alle som hadde vært på scenene og med hele publikum som medsangere under refrenget! Sterkt og MAGISK!

dysj5

Anna Undhammer sang en vakker versjon av Rolling In the Deep av Adele.

dysj6

Baklengs eggkasting er ikke så enkelt som det ser ut til:-)

dysj4

Varme pølser smaker godt etter flere timer ute i surt vær!

dysj7

Beundringsverdig hundeoppvisning ved Maren Emilie Berner!

dysj10

Lotta Amalie Echoff hadde en nydelig framføring av sangen Kakurai Pierrot som hun hadde oversatt fra japansk til engelsk.

dysj8

Vakker sang og formidling av Caroline Sakseid som framførte sangen Make You Feel my Love.

dysj2

Natalia Dymarczyk og Tonje Mikalsen bidro med en glimrende duett med Bring me the Horizon mashup

dysj3

Tiende trinn viste at de behersket Ukulele da de spilte og sang Hey Soul sister.

dysj9

Svimlende og formidabel oppvisning i diablo-kunster av Mestringsungdom Mari Vatne !

Vil du også ha Mestringsreisen til din skole eller kommune? Ta kontakt med MOT her.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.