Meny
Meny

Et fantastisk Tour of Norway!

Onsdag 21. mai til søndag 25. mai ble sykkelrittet Tour of Norway arrangert. Det ble noen fantastiske dager med profilering og aktivitet, alt gjort mulig av Uno-X.

Dag Otto Lauritzen, en av MOTs grunnleggere,  sammen med signalbærere fra Sel og Flesberg (Åsne, Andrine og Mia) og Ingrid fra MOT.

Fra onsdag 21.mai til søndag 25.mai har MOT vært med på Tour of Norway sammen med vår fantastiske Hovedsamarbeidspartner Uno-X . Det ble dager med fartsfyllt action, utrolig god profilering og en ytterligere styrking av samarbeidet mellom MOT, sykkelsporten og Uno-X.

Under Touren var MOT svært synlige i løypa med logoer, og da spesielt i målområdet. MOT har kjørt karavanebil og delt ut goodiebags med snacks, MOT-magasiner og sykkelvettregler. Vi velger også å tro at vi greide å spre glede rundt om i løypa!

I målområdet hadde MOT en synlig stand, der vi kåret drømmer, hadde sykkelkonkurranser sammen med Uno-X. Med på standen var det også flere Signalbærere med MOT.

Tre av profflagene i sykkel har også med MOT på drakta, og er på den måten med ås tyrker MOT sin tilstedeværelse og budskap ytterligere. For når alt kommer til alt handler også sykkel om viktigheten av at gode forbilder fronter MOT og viktigheten av å være gode og bevisste forbilder. Gjennom Tour of Norway har både Uno-X og sykkelsporten hjulpet oss å fronte akkurat det, noe som gjør oss utrolig takknemlig.

ton6

Johan Kaggestad skriver drømmen sin på MOTs drømmebord

ton4

MOT-bilen kjørte rundt sammen med Uno-X før rytterne kom. For en synlighet!

ton2

To glade gutter som vant sykkelkonkurransene på Lillehammer

ton5

Både voksne og barn kosa seg på touren! Selvfølgelig utstyrt med MOT-logo!

Les mer om Tour of Norway på deres egne sider her.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging